.

.

Лента инструмент за връзване на растения, Градински лента (20 ролки, ленти и 1 кутия за кламери с дължина 100 метра и ширина 1/2 инча) за грозде, малини, домати и грозде зе?

Лента инструмент за връзване на растения, Градински лента (20 ролки, ленти и 1 кутия за кламери с дължина 100 метра и ширина 1/2 инча)

BGN 15.52

Брой продукти
На склад

Нашият инструмент за седене лента за растения могат да се използват различни видове растения на улицата, като зелени растения, на основата за жартиери дървета, грозде, домати, краставици, пипер, цветя и други клоновеНеръждаема стомана + пластмаса.Тегло обвязочной на машината е около 0,5 кг. Малка и елегантна, тя е много удобна за използване. 10 роли на лентата, 1 кутия скоби, можете веднага да започнете да се наслаждавате на инструмент, не е необходимо да поръчате на скоби, те са готови за използване.Пластмаса + неръждаема стомана. 【Висококачествени материали и комплект аксесоари】: неръждаема стомана + пластмаса.Тегло на машината за връзване на растенията е около 0,5 кг. Малка и елегантна, тя е много удобна за използване. 10 роли на лентата, 1 кутия скоби, можете веднага да започнете да използвате градински ръчен инструмент за връзване на растенията скоч, не е необходимо да поръчате на скоби, те са готови за използване. 【Здрава конструкция и ниско тегло 】: Изработен от стомана и материал PTFE, градински ръчен инструмент за връзване на растенията панделка е много по-лесно, отколкото по-стара версия.Вие няма да усетите умора, ако ще бъдете дълго да се запази тази машина за връзване на растенията. 【Спестяване на време】:Тази машина за връзване на растенията прави гоблена за растенията, по-ефективни, отколкото използването на кабелни основи, липучек и кабелни основи, в три-четири пъти по-ефективна от нормалните, обвязывающие ратан. Пистолет за връзване на растенията позволява значително подобряване на ефективността на работа и правилно да увеличи площта за кацане. 【Лекота на работа】: 1. Първо леко натискане на дръжката на машина за връзване на растенията, за да извадя лентата 2. Вятър клон или лозаро-винарски лента на 3. Натиснете лентата на клона или на лозата 4. Отпуснете бутона на баш на машината за обвързване на растежа на тревата. 【Широко приложение】: Нашия лента пистолет за растения могат да се използват различни видове растения на улицата, като зелени растения, на основата на дървета за оформяне, грозде, домати, краставици, пипер, цветя и клони план. Лекота на работа:. Първо, внимателно натиснете копчето, за да извадя лентата. Вятър клон или лозаро-винарски лента. Леко натиснете лентата, в клон или лозата. Отпуснете бутона на пишеща машина за връзване на билки.

Други функции

Най-добри сделки