.

.

Дизайн на ноктите Перлени Самозалепващи Кристали Стикер за Очите Скъпоценни Камъни За Лице Скъпоценни Камъни, Кристали За Нокти Временни Татуировки По Тялото Диа?

Дизайн на ноктите Перлени Самозалепващи Кристали Стикер за Очите Скъпоценни Камъни За Лице Скъпоценни Камъни, Кристали За Нокти Временни

BGN 4.00

Брой продукти
На склад

✅3 D Очите Грим за лице Временна татуировка Самозалепващи Бели Перлени Бижута Етикети Фестивал на Боди Арт Декорации на Ноктите Диамант ✅ Красиви аксесоари за костюми за селското стопанство, cosplay, бала, карнавал, абитуриентски бал, коледно парти в чест на Деня на Свети Валентин, сватбен прием, на сценичното представяне, нощен клуб, Mardi gras и т. ✅ Те са разделени на ивици, а след това при необходимост могат да се отделят поотделно. Бели Мини-pearlescent кръгли перлени мъниста с плоска подложка са залепени на лепкава украса. ✅Е идеален за сватбени картички, кутии за подаръци, занаяти или да използвате като украса на масата. ✅ Ако не сте доволни от нашите искри или имате някакви други въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема.Област на приложение : Лепилото за задната част можете да залепите навсякъде, което искате да се прилага, например, мобилни телефони, фотоапарати, таблети U, MP3, MP4, PSP, компютри, клавиатури, мишки, колони, огледала, кутии, чаши, запалки, стъкло, стените, ключове и т., Може да се използва като детски играчки.Извадете обратната страна на хартията-от сешоар и се загрява сешоар, за да стана вискозен за постигане на по-добри резултати.

Други функции

Най-добри сделки