.

.

Kisangel Заключване за Сигурност 2 бр. Защитно Дръжка Дръжка за Ръкавици Силиконова Противоаварийная Покриване на Оборудване За Захващане на Вратата на Офис Лампа Дом?

Kisangel Заключване за Сигурност 2 бр. Защитно Дръжка Дръжка за Ръкавици Силиконова Противоаварийная Покриване на Оборудване

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Защитен калъф за бебето изсъхва бързо, му е лесно да се деформираПредпазител за дръжката на вратата : предпазва ключалката от нараняване на децата и възрастните хора електростатично въздействие.Седалките за врати дръжки : Калъф за врати дръжки мек и удобен, той предпазва от удари по главата и да не се плъзга.Защитно покритие дръжка дръжката на вратата : предпазва ключалката от нараняване на децата и възрастните хора електростатично въздействие.Защитен калъф за дръжката на вратата : Калъф за дръжката на вратата удобен, той предпазва вашето бебе от удари по главата и да не се плъзга.Защитен калъф за бебето изсъхва бързо, му е лесно да се деформира.Предпазител за дръжката на вратата : предпазва ключалката от нараняване на децата и възрастните хора електростатично въздействие.Седалките за врати дръжки : Калъф за врати дръжки мек и удобен, той предпазва от удари по главата и да не се плъзга.Защитно покритие дръжка дръжката на вратата : предпазва ключалката от нараняване на децата и възрастните хора електростатично въздействие.Защитен калъф за дръжката на вратата : Калъф за дръжката на вратата удобен, той предпазва вашето бебе от удари по главата и да не се плъзга.Списък на опаковки 2 x Втулка на дръжката на вратата, Характеристики - Цвят : светло-зелена врата копчето. - Размер : Около 14 х 5.5 х 3 см, Силиконов ръкав дръжката на вратата. - защита на дръжката на вратата от нараняване на децата и възрастните хора, электростатическая защита на дръжката на вратата от сблъсъци. - Капачка на дръжката на вратата, удобна, тя предпазва детето от удар, и това е нескользящая защитно покритие дръжката на вратата. - Материал : Силикон, силиконова капачка на дръжката на вратата. - Изработен от силикон, гъвкав и еластичен, не се плъзга и не позволява сблъсъци, по-добре предпазва стената, на капака на дръжката на вратата, L-образна форма. - и быстросохнущий, лесно деформируемый калъф за ръкавици дръжката на вратата. - Здрави и имат добра еластичност, екологично чиста вратата без мирис.Информация за продукта Силиконова капачка на дръжката на вратата, Поставете я върху дръжката на ножа.Силиконов тампон върху дръжката на вратата Ръкавица за дръжката на вратата, са изработени от силиконов материал, безопасни за здравето и околната среда, можете да го използвате с доверие.

Други функции

Най-добри сделки