.

.

CHOOXIAO 45 бр., лесно Наклеивающийся Авто торба за боклук, с актуална тиксо Плътно Самозалепващи Еднократни торби за боклук, Трайни Преносими Сладки торби за боклук за ?

CHOOXIAO 45 бр., лесно Наклеивающийся Авто торба за боклук, с актуална тиксо Плътно Самозалепващи Еднократни торби за боклук, Трайни

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Мултифункционална употреба : Служи за еднократна торба за боклук и повръщане в кола, а също така и чанта за съхранение на малки колички по време на дълго пътуване Дръжте колата си в чистота и ред, особено когато пътувате с бебето вътре, това също е добър избор за кухнята, спалнята, банята, офиса.Обновеният материал : Добър найлонова материал я прави водоустойчива и запечатани.Нетоксичная и няма да има мирис, актуализирана на тиксо стана по-широк и по-лепкава. издържа голямо натоварване, не отклеиваясь, и не оставя следи при допир. Преносим и компактен : с размери 12x9,8 инча в сравнение с традиционните мусорным една кофа, я по-лесно да понесе, че спестява повече пространство при използване в кола.Лесна употреба : Отстранете бялата лента върху тиксо, сотрите прах и вода от повърхността на обекта, които ще се ползват, след което залепете пакет.Задължително покриване на дупката и изхвърлете след употреба.Опаковане и следпродажбено обслужване : 45 бр. торби за боклук в опаковката, ако имате някакви проблеми с получените от вас стоки, можете да се свържете с нас на време, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки