.

.

GERZWY Комплекти Хардуерни аксесоари за баня от 3 теми (2 куки за дрехи, държач за тоалетна хартия) SUS 304 Неръждаема Стомана С матово покритие PVD покритие от злато и цирко?

GERZWY Комплекти Хардуерни аксесоари за баня от 3 теми (2 куки за дрехи, държач за тоалетна хартия) SUS 304 Неръждаема Стомана С матово

BGN 13.06

Брой продукти
На склад

МеталниИзработен е от неръждаема стомана 18/8, в сравнение с други материали, притежава най-добрите свойства, устойчиви на корозия, не ръждясва и не накърняват или.Деликатна матирано покритие PVD Zirconium Gold без петна и устойчиви на ежедневно надраскване, проста ежедневна грижа, лесно запазва своя елегантен и безупречен външен вид.Уникална кръгла форма и скритите крепежни винтове, които придават по-модерен вид, декора на стаята, скосени ръбове защитават вашия корпуса от надраскване.В комплекта са включени държач за тоалетна хартия, на 2 куки, на изгодна цена за висококачествен продукт, идеален избор за банята.Лесен монтаж, инсталация на оборудването е включено в комплекта на доставката. - Материал : Неръждаема стомана тип 304. - Покритие : матово злато. - Начин на монтаж : стенен. - 1 х стойка за тоалетна хартия. - 2 х кука за кърпи. - 3 Пакета с винтове от неръждаема стомана. - 1 инструкция на английски език.Измерете стъпка и пробиват дупки.Използвайте чук, за да вмъкнете расширительные винтове в отворите.Привеждане в долната част с отвор за винта и затегнете винтовете.Привеждане в по-голямата част от долната част.Затегнете вътрешен шестограмен винт шестигранным ключ.

Други функции

Най-добри сделки