.

.

Строителен комплект KIYOJIN Rose Flower Bouquet, Ботаническая колекция, Уважаеми Преливащи Изкуствено растение, Съвместими с Lego, Подарък за възрастни, за нея/майки/жени/Момиче?

Строителен комплект KIYOJIN Rose Flower Bouquet, Ботаническая колекция, Уважаеми Преливащи Изкуствено растение, Съвместими с

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

* Комплект от сини и червени рози с led светлини * Led светлинни блокове, работещи от 2 батерии LR41/AG3 (или съвместим).Когато батерията е изтощена, можете да си купите бутон елемент за замяна.Роза е символ на любов и признателност.също така е символ на най-добри пожелания.Розови цветя са признати за най-добрия език на изразяване в повечето случаи.Внесете разнообразие в обичайните подаръци, изненадващ приятел или любим човек с този Цветен Букет.Това е подарък, който ще бъде ежедневно да й напомня за нейната красота и любов, която вие споделяте. ?Уникални кубчета от венчелистчета цветове-1, За разлика от всички големи марки нашите листенца от рози, внимателно разработени с помощта на кубчета от листенца с различна форма, да му се повиши по-реалистичен вид.2 са Произведени със специално покритие, не е просто черен, вие ще бъдете изумени от разноцветни листенца, преломляющими прекрасни цветове на дъгата, при различно осветление. ?Ако се притеснявате за качеството на нашата продукция отговаря на стандартите на САЩ.Блоковете градивни блокове, изработени от безвредни, безопасни и висококачествена ABS-пластмаса, който няма да навреди на здравето, нито на децата, нито на вас. ?Светлина за живот - покажи й какво те са специални, с помощта на тази играчка-конструктор от цветове на рози, а на красива роза, розово също така може да се мотае в стаята си, или в офиса като украса всеки ден и да предизвика усмивка на лицето си. ?Насладете се на събрание - това е един полезен и интересен проект, както за възрастни така и за деца.Този набор от градивни блокове от цветове на рози допринася за развитието на визуално-моторна координация, концентрация и търпение, а също така ви позволява да споделяте това прекрасно занимание със семейството или с приятели. ?Размер на тухла е съвместим с основните марки, можете също така да могат свободно да го комбинирате с други цветове и растения, орхидеи, суккулентами, дървета бонзай, слънчоглед и др.to създайте своя собствена цветна къща или ботаническа градина. ? Лесен монтаж - лесно събираме комплект за монтаж, като следвате хартиена инструкциите.Комплектът включва 3 призрачни черни рози и хартиена инструкция.Без съмнение, рози, винаги са били обичани жени и никой не иска да види, как те изсъхват.Нашата вечна роза - символ на вечна любов към нея.

Други функции

Най-добри сделки