.

.

Цветна Пеперуда Водоустойчив Временна Татуировка Стикер, Гриър Пеперуда Боди-Арт Татуировка За Възрастни Временни Татуировки Етикети 6 Листа; Аксесоар Цветни Пер?

Цветна Пеперуда Водоустойчив Временна Татуировка Стикер, Гриър Пеперуда Боди-Арт Татуировка За Възрастни Временни Татуировки Етикети

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

6 Листа временни татуировки пеперуди, размера на всеки лист 21* 15 см (8,27*5,91 инча)Те са сладки, модерни, готини, елегантни и фантастични.Временни татуировки за козметика и изкуството на тялото. са идеални както за възрастни така и за деца, жени, мъже, момичета, момчета, юноши.Нетоксичен и безопасен, високо качество Как да използвате : 1. Решете къде искате да се татуират.Уверете се, че кожата ви е чиста, без мазнини и сухо. Махнете прозрачния лист и се прилагат татуиран върху кожата на лицето надолу. Намокрете обратна посока татуировки влажна кърпа или гъба, натиснете го и изчакайте 30 секунди. Внимателно извадете хартията, за да провери не переклеилась ли е тя.Ако не, натиснете още малко.Не скручивайте и не опъвайте кожата, докато татуировка, не се втвърдява.Как да деинсталирате : Просто намокрете татуировка зехтин, след това внимателно соскребите. БЕЛЕЖКИ : Не пръскайте върху чувствителна кожа или при алергии на лепило.И тази татуировка не е предназначен за деца под 3 години.Нашите стикери с татуировки е водоустойчив.Но твърде дълго време за къпане също ще се отрази на качеството на етикети.

Други функции

Най-добри сделки