.

.

Великденски Украси, Великденски Декор, Калъфки за възглавници 18 X 18, Комплект от 4 Яйца, Великденски Заек, Калъфки за Възглавници, Пролет-Декорации за дома, Селска Къ?

Великденски Украси, Великденски Декор, Калъфки за възглавници 18 X 18, Комплект от 4 Яйца, Великденски Заек, Калъфки за Възглавници,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

?Модерен дизайн : калъфки за възглавници от лен за великден са представени с четири различни модели : великденски венец, великденският заек, великденски яйца, великденски кошница - всички те са украсени с оригинални великденски елементи, символизирующими възраждане и нова надежда, и лесно се комбинира с различни предмети от домашния декор ? Висококачествени ципове : Easter pillow cases избира висококачествени и издръжливи цип.От двете страни на мълния са на разположение игла за пренавиване и конци за укрепване и криптиране, което предотвратява крехкост. Ципове работят отлично и са лесни за обличане. ?Материал : Калъфки за великденски декорации, изработени от трайни futon платно.Фигура прилага САМО в предната страна, а от друга страна, боядисан в цвят чул. ?Размера на корицата : 18 x 18 инча.Опаковката съдържа 4 броя калъфки.Като на капачката, поставяне в комплекта не е включена. ? Моля, обърнете внимание : 1. Просто выстирайте тази калъфка ръка и го оставете да изсъхне на въздуха. Машинно пране при студен, щадящем режим и сушене при най-ниска. Поради ръчно производство, шевни и разкрой неизбежно ще се сблъскате с по-малки отклонения, моля, позволете 1-2 виж ?Модерен дизайн : калъфки за възглавници от лен за великден са представени с четири различни модели : великденски венец, великденският заек, великденски яйца, великденски кошница - всички те са украсени с оригинални великденски елементи, символизирующими възраждане и нова надежда, и лесно се комбинира с различни предмети от домашния декор. ? Висококачествени ципове : Easter pillow cases избира висококачествени и издръжливи цип.От двете страни на мълния са на разположение игла за пренавиване и конци за укрепване и криптиране, което предотвратява крехкост. Ципове работят отлично и са лесни за обличане. ?Материал : Калъфки за великденски декорации, изработени от трайни futon платно.Фигура прилага САМО в предната страна, а от друга страна, боядисан в цвят чул. ?Размера на корицата : 18 x 18 инча.Опаковката съдържа 4 броя калъфки.Като на капачката, поставяне в комплекта не е включена. ? Моля, обърнете внимание : 1. Просто выстирайте тази калъфка ръка и го оставете да изсъхне на въздуха. Машинно пране при студен, щадящем режим и сушене при най-ниска. Поради ръчно производство, шевни и разкрой неизбежно ще се сблъскате с по-малки отклонения, моля, оставяйте 1-2 виж Калъфка с добре обмислен дизайн ще ви помогне бързо да смени великденски украси.

Други функции

Най-добри сделки