.

.

Голямата Шапка за душ Aquior, Множество Водоустойчив Шапка за душ за Жени, Шапка за баня за коса, всякаква дължина, за жени, мъже и деца (Цвете)

Голямата Шапка за душ Aquior, Множество Водоустойчив Шапка за душ за Жени, Шапка за баня за коса, всякаква дължина, за жени, мъже

BGN 5.06

Брой продукти
На склад

Двуслойни дизайн, 100% водоустойчив; запазете косата суха Гъвкава и широка венеца, удобна за кацане.За многократна употреба-шапки за душ, трайни.За многократна употреба, подходящ не само за къпане, но и за душ, готвене, СПА, задържане на косата по време на полагането на грим и за измиване и т. е Подходяща както за възрастни така и за деца, идеална за дълги, така и за къдрава коса от жените.Добро качество и красив дизайн, идеален избор за подарък. 【ДРЪЖТЕ КОСАТА суха】 Шапки за душ Aquior с двоен слой за защита на вместительные, издръжлив и водоустойчив, добре държат на косата, независимо от това дали сте ги по време на вземане на душ или вана. 【УДОБНА】 Този множество шапка за душ няма да остави дразни венеца на вашия челото си, въпреки че тя все още е достатъчно здрава, за да се предпази косата от падане.Не обтягивающий - достатъчно еластичен за перфектно кацане.Лесно се побира и се отстранява. 【Гъвкава, за кацане, за повечето размери на главата 】 Подходящ за обиколка на главата 20-30 сантиметра.Идеален както за възрастни така и за деца, за най-дългата и къдрава коса.Няма проблем с размера. 【Богат на функции】 водоустойчив шапка за душ Aquior е подходящ не само за къпане и вземане на душ, но и за приготвяне на храна и спа-процедури, а също така и за обвързване на растежа на косата по време на нанасяне на грим, измиване на лице и много други.Лека кърпа дава възможност за лесно сгъване шапка за коса с малки размери за пътуване. 【Добра идея за ПОДАРЪК】 Тези шапки за душ за жени едновременно стилни, красиви и функционални.Това е страхотна идея за подарък за рожден ден, празник, Ден на майката и Коледа. 【ДРЪЖТЕ КОСАТА суха】 Шапки за душ Aquior с двоен слой за защита на вместительные, издръжлив и водоустойчив, добре държат на косата, независимо от това дали сте ги по време на вземане на душ или вана. 【УДОБНА】 Този множество шапка за душ няма да остави дразни венеца на вашия челото си, въпреки че тя все още е достатъчно здрава, за да се предпази косата от падане.Не обтягивающий - достатъчно еластичен за перфектно кацане.Лесно се побира и се отстранява. 【Гъвкава, за кацане, за повечето размери на главата 】 Подходящ за обиколка на главата 20-30 сантиметра.Идеален както за възрастни така и за деца, за най-дългата и къдрава коса.Няма проблем с размера.

Други функции

Най-добри сделки