.

.

Пресата за коса, Плойка маша, Изправяне на PTC мощност от 25 W и Плойка маша в едно мини-выпрямителе за коса (розово, штепсельная щепсел САЩ)

Пресата за коса, Плойка маша, Изправяне на PTC мощност от 25 W и Плойка маша в едно мини-выпрямителе за коса (розово, штепсельная щепсел САЩ)

BGN 3.14

Брой продукти
На склад

【Умна изолация】 Плойка маша утюжком, интелигентна функция за поддържане на температурата на 190 ℃ може да се предотврати прегряване на косата или увреждане на кожата на главата 【Равномерно се загрява】 3 D плаващ плоча, повишаване на температурата в продължение на 30 секунди, равномерно разпределение на топлината, бързо стайлинг на коса, с дълготраен ефект. 【Функция две в едно】 преси за коса 2 в 1 е идеален не само за увивни, но и за права коса, особено за прозрачни бретон. 【Безшевни дизайн】 Безшевни дизайн на горните и долните панели за улавяне на всеки косъмчета, така че косата не пада и не се разтягат. 【Не вреди на косата】Керамични турмалиновые плочи осигуряват плавно разтягане, не се счупи и без да уврежда косата.Характеристики : Материал : турмалиновая керамика + пластмасови елемент : ptc Мощност : 25 W Честота : 50/60 Hz Напрежение : AC 100-240 v Индикация за работа : Red led лампа Възможности за свързване : штепсельная вилица САЩ, штепсельная вилица ЕС Опции цветове : лилаво, зелено Мач, небето-синьо, розово Време на полагане : 1-2 минути Постоянна температура : 190 ℃ Размер на опаковката : прибл.8 х 4 см /8,7 х 3,1 х 1,6 инча Размер на подгряващата панел : прибл. 70 х 17 мм /2,8 х 0,7 инча Тегло на опаковката : прибл. 150 грама Тип на продукта : Изправяне на волосупаковка включва : 1 х Изправяне на волос1 х Инструкции за експлоатация Забележка : 1. Моля, не позволявайте на стоката.

Други функции

Най-добри сделки