.

.

YSSJGOOD 5 бр. Камъни във формата на сърце, Натурални Кристали за Заздравяване на сърцето, Полирани Скъпоценни Камъни за палеца за Балансиране енергията на Чакрите с Ре?

YSSJGOOD 5 бр. Камъни във формата на сърце, Натурални Кристали за Заздравяване на сърцето, Полирани Скъпоценни Камъни за палеца за Балансиране

BGN 17.64

Брой продукти
На склад

【Предпоставка включва】В нашата опаковка 5 камъни във формата на сърце и черен кадифена торбичка от платХубаво отговарят на ежедневните си нужди. 【Бъдете сигурни в материала】 Ни камък - това е 100% натурален камък.Всеки камък на любовта ръчно резбован във формата на сърце и полирана гладкост и блясък.Всеки камък е уникален. 【Идеален подарък】 Нашите камъни ще бъдат идеалното допълнение към всяка колекция от кристал, като украса за дома или като уникални подаръци за някой специален.Подобряване на енергийните лечебни свойства на всеки камък, или изпитвайки го в медитация, или като се поставя на място, където често ще им се радват. 【Широко приложение】, Използвани за лечебни, манифестации, балансиране на чакрите, повишаване на енергията, зареждане с енергия, защита, преспапиета, декориране на дома, джобен декор, поставки за книги, чар и др . 【Уникален】 кристал - това е продукт на природата, така че различните кристални блокове могат да имат различен цвят и маркировка.Камъните са избрани на случаен принцип.Повърхностни следи са част от естествен камък, а не на петна или повреда.Пратката включва 5 камъни във формата на сърце с чакра Технически характеристики Количество : 5 бр Лечебни кристални камъни Материал : 100% натурален камък Размер : 30 мм Форма : форма на сърце Чакра : Сърдечна чакра Стил : полиран и лъскав функцията Натурален кристал помага да разберем лечебни и духовни свойства на скъпоценни камъни и се използват за ремонт на кристали.Медитация, масаж, работа с чакри, лечебен, рейки.Моля, имайте предвид, че всяка част от камък, естествен и уникален, действителния цвят, размери и форма са малко по-различни един от друг.Моля, разберете това!.

Други функции

Най-добри сделки