.

.

Заваряване Каска СУ SAFE-UP На Слънчева Батерия, Заваряване Шлем с Автоматично Затъмняване, 2 Сензора на дъгата, Регулируема Широк Диапазон Оцветяване 4/9-13 за заварява?

Заваряване Каска СУ SAFE-UP На Слънчева Батерия, Заваряване Шлем с Автоматично Затъмняване, 2 Сензора на дъгата, Регулируема Широк Диапазон

BGN 25.65

Брой продукти
На склад

【Информация за максималната защита на очите】 Филтър заваръчен шлем СУ SAFE-UP с автоматично затъмняване преминава от светло на тъмно за 1/25000 сек В случай на прекъсване на електрозахранването заварчик остава защитена от uv и IR-лъчения, в съответствие с оттенък на DIN9-13, съответните стандарти ANSIZ87.Разумен избор за целите на сигурността. 【2 много чувствителен дъга сензор Осигури по-добра видимост и разпознаване на цветове.Нивото на осветеност на филтъра отговаря на стандарта DIN4, а по време на преход от тъмно на състоянието към ярка в рамките на 0,1-1,0 c. Технология на слънчеви панели и устойчив на батерията увеличаване на срока на експлоатация на заваръчната маска. 【Удобен преглед на Разсейването на светлина, промяна на коефициента на пропускливост на светлина, технологията true Color и ъглова зависимост, което позволява сварщику ясно да се види под различни ъгли;. 【Интелигентна, практичен и икономичен】 Филтър с автоматично затъмняване позволява сварщикам да се адаптира към различни условия на работа, регулиране нюанс на обектива; Регулиране на чувствителността от източници на осветление; Захранване от батерията с помощта на технология за слънчеви панели за увеличаване на продължителността на живот (до 5000 часа). 【За ОБСЛУЖВАНЕ на клиенти】 СУ SAFE-UP осигурява ефективно следпродажбено обслужване.Ние винаги се стремим да направим всичко възможно, така че нашите клиенти са доволни от покупката на заваръчен шлем.Ако сте получили заваряване каска с някакви дефекти, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим решение възможно най-скоро.Заваряване шлем с автоматично затъмняване е висококачествено жидкокристаллическое и оптично покритие за защита от uv, IR-лъчи и внезапно осветление.Изберете СУ SAFE-UP, за да се насладите на прищявка висока производителност и безопасни сварочным съоръжения!.

Други функции

Най-добри сделки