.

.

Съвместим с Maymom 17 мм фланец за защита на гърдите си, за да молокоотсоса и клапан Lansinoh. Не от оригиналните елементи на помпата Lansinoh. Сменете фланец Lansinoh ComfortFit. Работа ?

Съвместим с Maymom 17 мм фланец за защита на гърдите си, за да молокоотсоса и клапан Lansinoh. Не от оригиналните елементи на помпата

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Съдържание на ПАКЕТА : 2 клапана на помпата и 2 защитни капак за гърдите, производство Maymom, съвместими с молокоотсосами Lansinoh, включително ръчни молокоотсосы Lansinoh Signature Pro / Lansinoh Smartpump / Lansinoh Преносим щит за вашите молокоотсосов Lansinoh.Налични размери за покупка : 10, 12, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 24, 17, 28, 30, 32 мм. ИДЕАЛЕН ЗАМЕСТИТЕЛ.Същото усвояването, както и детайли на помпата Lansinoh.По-лесно вдигане и закрепване.Спестете време на изпомпване.Не от оригиналните елементи на помпата Lansinoh.Сменете фланец Lansinoh.Изработен от устойчив материал за продължителна употреба. не съдържа BPA / DEHP.Отговаря на изискванията на FDA на САЩ към пластмассам, контактирующим с храните.Може да се мие в миялна машина на най-горния рафт; За стерилизация, може да се използва пара.Измийте тази част от топла вода с мек сапун.Не се препоръчва да се пъхайте никакви предмети в дупката на клапана за да го изчистите.Това може да доведе до разкъсване или разтягане детайлите, което ще доведе до намаляване на производителността.Често проверявайте клапан за наличието на пукнатини.Съвместим с молокоотсосом Lansinoh Signature Pro/Smartpump /ръчен молокоотсосом.Сменете вентила и фланец на помпата Lansinoh.Същото усвояването, както и OEM части.Широка гама от персонализирани екрани размери. Не съдържа BPA / DEHP; отговаря на изискванията на FDA и ЕС за контакт с храни.Лесно отсоединяется и се закрепва за цялостно почистване.Работете с всички бюстгальтерами за напомпване без помощта на ръцете.Lansinoh Signature Pro.Lansinoh Smartpump.Ръчно молокоотсос Lansinoh.Съвместим и взаимозаменяем с детайли на помпата Lansinoh.Идеален заместител OEM части.Отговаря на изискванията на FDA и ЕС за контакт с храни.По-трайни съвет за по-дълга употреба без разкъсвания.Подобрена конструкция за по-добро засмукване, уплътняване и дълголетие.Лесно отсоединяется и се монтира. Лъскав край около фланец.По-малко налягане, за повече комфорт в гърдите си.Лесно се задържа за почистване.Широка гама от размери на таблото.Индивидуален избор на размер.Ефективно сцеживание мляко.Намалете до минимум дразнене на зърната.Оптимален комфорт и най-добрата производителност. Диаметър на зърното е свързано с комфорта на сцеживания.Задължително измерете диаметъра на зърното СЛЕД сеанса сцеживания.

Други функции

Най-добри сделки