.

.

COHEALI 6шт Ножица За рязане на конеца Портновские Ножици За Бродерия Ножици За Бродиране Ножици За Прежда Ножици За Нарязване на Конци се Кръстосват Черни Ножица За р?

COHEALI 6шт Ножица За рязане на конеца Портновские Ножици За Бродерия Ножици За Бродиране Ножици За Прежда Ножици За Нарязване

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Высокоуглеродистая стоманаНОЖИЦА - за шиене на метал, Оцветен и покрит с дръжка гладка и удобна, без да причинява вреда на ръцете.НОЖИЦИ ЗА ИЗРАБОТВАНЕ на ТЪКАНИ - метални шевни ножици, направени от добър материал, и лесно се режат.МАШИНА за РЯЗАНЕ на КОНЕЦА - Направен от добър материал, и лесно се реже.НОЖИЦИ за РЯЗАНЕ на конеца - метални шевни ножици Много полезен и практичен инструмент за различни материали - въжето, плат, конци.Също са добър аксесоар за шивашки облекла, бродирани, за изрязване. МАЛКИ ножици за почистване на КОНЦИ - остриета осигуряват приятна, изчистена кройка и улесняват всеки разрез.Списък на пакетите 6 x Шевни ножици Характеристики - Размер : 10,5x2x0,5 см малки ножици за почистване на конци. - Материал : ножици за бродерия от високо стомана. - Цвят : Черен ножици за художествена работа. - Е направен от добър материал, издръжлив и лесен за режущийся нож за бисероплетения. - Мини размер, удобен за носене, можете да се приближите много близо до мястото, където искате да изрежете, не зацепляя шевни ножици. - Много полезен и практичен инструмент за различни материали - въжето, плат, конци.Също са добър аксесоар за шивач, бродерия, нарязване на конци, изрязване и т. - Оцветен и покрит с дръжка гладка и удобна, не травмирующая ръцете си машина за косене. - Остриета осигуряват приятна, изчистена кройка и улесняват всеки разрез с ножица.Описание на продукта Ножица за рязане на нишки При правилното обработване на тези пальцевые ножици работят много добре и може да се използва за рязане на тънки нишки или за извършване на малки и точни разрези, плат или хартия. ножици Те са много трайни и работи много плавно, ако правилно да се държат. металните шевни ножици, размер и ъгъл на наклона които ви позволяват да изпълняват малки разрези, и те са много маневренные.

Други функции

Най-добри сделки