.

.

HANABASS Държач за Чаши, Държач за Чаши, Вътрешен Хамак, 10 бр., конзола за Монтиране на тавана, Таван Куки Кука за Плантатор, Кука на Тавана, Iron Държач за чаши за растеният?

HANABASS Държач за Чаши, Държач за Чаши, Вътрешен Хамак, 10 бр., конзола за Монтиране на тавана, Таван Куки Кука за Плантатор, Кука на Тавана,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Кука за кошница с цветя : изработен е от висококачествен железен материал и може да се използва в продължение на дълго времеКуки от Ковано Желязо : Той има широк спектър на приложение и е чудесна украса и аксесоар за съхранение у дома или в градината.Желязната закачалка за растенията : Кука универсален и практичен, може да се използва за баня, кухня, подходяща за съхранение.Скоба за монтаж на стена : Начин на инсталиране е прост и няма да ви отнеме твърде много време.Скоба за саксията за саксии : Висококачествен материал, гъвкавост и отлична здравина, лесен за използване, осигурява дълъг срок на експлоатация.Списък на пакетите 10 x куки Характеристики - Цвят : златист - Лесни за сглобяване и употреба, има трайна функция, може да издържа на лошото време. - много подходящи за декорация на вашия балкон, на перваза на прозореца, маса за хранене, писмено тапети, десктоп и стая. - Материал : желязо - Добра изработка и оригинален дизайн, ще ви осигурят добър опит. -Размер : около 7,50 X7,50 X8,50 см /2,95 X2,95 X3,34 инча - произведен от висококачествен железен материал и може да се използва в продължение на дълго време. - Достатъчно на брой куки може също да отговарят на вашите различни нужди.Информация за продукта една Кука изработени от желязо, той е здрав, това не е лесно да се деформира.Може да се използва през цялата година.Куката е изработена от висококачествени материали и разумни дизайн и притежава голяма носеща способност.Това е практична кука, изберете една за себе си!.

Други функции

Най-добри сделки