.

.

- Вградени Държач за Тоалетна Хартия от Неръждаема Стомана, Държач за Тоалетна Хартия От Неръждаема Стомана Монтиране на стена Включва Заден Монтаж на Стена за Дом?

- Вградени Държач за Тоалетна Хартия от Неръждаема Стомана, Държач за Тоалетна Хартия От Неръждаема Стомана Монтиране на стена

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Цельнометаллическая конструкция】 : Основен корпус и на всички аксесоари са изработени от неръждаема стомана 304, която е различна здравина и ефективна защита срещу корозияМатово черен вградени държачи за тоалетна хартия предотвратяват появата на пръстови отпечатъци и петна от вода, като банята е по-чист вид. 【【Трайност】 : Използването на най-новата технология за нанасяне на боя за печене, уеднаквено и координирано многослойно матово черно покритие, ефектът на защита от отслаивания и обезцветяване * 10 пъти.Устойчивост на корозия, добър антикоррозийный ефект. 【Многоцелеви】 : Може да се инсталира на куха дървена стена или дървен шкаф за баня (включително обков и заден монтаж на стена), също може да бъде инсталиран върху солидна циментов стената (включително и обков), няма нужда да инсталирате софтуер, можете да го инсталирате сами. 【【Лесна инсталация】 : Идва с всички необходими инструменти за монтаж принадлежности, включително на висококачествени винтове от неръждаема стомана, с високо качество анкеры и задните монтажни скоби. 【【Размер 】 : 6,1 "x 6,1 x 3,58" инча, е необходимо дупка 5 "x 5" в стената. 【Цельнометаллическая конструкция】 : Основен корпус и на всички аксесоари са изработени от неръждаема стомана 304, която е различна здравина и ефективна защита срещу корозия.Матово черен вградени държачи за тоалетна хартия предотвратяват появата на пръстови отпечатъци и петна от вода, като банята е по-чист вид. 【【Трайност】 : Използването на най-новата технология за нанасяне на боя за печене, уеднаквено и координирано многослойно матово черно покритие, ефектът на защита от отслаивания и обезцветяване * 10 пъти.Устойчивост на корозия, добър антикоррозийный ефект. 【Многоцелеви】 : Може да се инсталира на куха дървена стена или дървен шкаф за баня (включително обков и заден монтаж на стена), също може да бъде инсталиран върху солидна циментов стената (включително и обков), няма нужда да инсталирате софтуер, можете да го инсталирате сами. 【【Лесна инсталация】 : Идва с всички необходими инструменти за монтаж принадлежности, включително на висококачествени винтове от неръждаема стомана, с високо качество анкеры и задните монтажни скоби. 【【Размер 】 : 6,1 "x 6,1 x 3,58" инча, е необходимо дупка 5 "x 5" в стената.характеристики : 1. Многоцелеви : може да се инсталира на куха дървена стена или дървен шкаф за баня (включително обков и заден монтаж на стена), също може да бъде инсталиран върху солидна бетонна стена (включително обков), програмата за настройка не е необходима, можете да я инсталирате сами.

Други функции

Най-добри сделки