.

.

Комплект коледни Торбички TENDYCOCO, Коледен Пакет за Бонбони, Чанта за Предложения, Подаръци за Партита, Чанти за Коледното опаковка, 6 бр.

Комплект коледни Торбички TENDYCOCO, Коледен Пакет за Бонбони, Чанта за Предложения, Подаръци за Партита, Чанти за Коледното опаковка,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Изработени от висококачествени материали - Чанти и калъфи за коледно парти TENDYCOCO са направени от високо качество на тъканта на материал, който е лек, издръжлив, траен и многократна употребаКакво ще ПОЛУЧИТЕ - на Помещение, включва : 6 бр. пакетчета с бонбони в различни цветове за Коледно парти.Дизайн се прави с помощта на традиционните коледни елементи, като Дядо Коледа, Снежен човек, Северния елен и т. Ярък цвят върви добре с усещане за Коледа.Размер-размерът на този коледен ваучър за подарък пакет прибл. 13 х 10 х 1,5 виж Интериор достатъчно голям, за да побере закуски, бонбони, бисквити, подаръци и други малки предмети.ЧАНТИ за КОЛЕДНИ партита - Най-добрата украса за коледни партита.Нашите пакети за коледни подаръци са лесни за използване и дават повече празничната атмосфера.СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ - 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ или ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на парите.Моля, не се колебайте да ни потърсите винаги, когато имате нужда от помощ със стоки.Ние гарантираме възстановяване в рамките на 30 дни, връщане на парите и живота обслужване на клиенти.Изработени от висококачествени материали - Чанти и калъфи за коледно парти TENDYCOCO са направени от високо качество на тъканта на материал, който е лек, издръжлив, траен и многократна употреба.Какво ще ПОЛУЧИТЕ - на Помещение, включва : 6 бр. пакетчета с бонбони в различни цветове за Коледно парти.Дизайн се прави с помощта на традиционните коледни елементи, като Дядо Коледа, Снежен човек, Северния елен и т. Ярък цвят върви добре с усещане за Коледа.Размер-размерът на този коледен ваучър за подарък пакет прибл. 13 х 10 х 1,5 виж Интериор достатъчно голям, за да побере закуски, бонбони, бисквити, подаръци и други малки предмети.ЧАНТИ за КОЛЕДНИ партита - Най-добрата украса за коледни партита.Нашите пакети за коледни подаръци са лесни за използване и дават повече празничната атмосфера.СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ - 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ или ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на парите.Моля, не се колебайте да ни потърсите винаги, когато имате нужда от помощ със стоки.Ние гарантираме възстановяване в рамките на 30 дни, връщане на парите и живота обслужване на клиенти.Описаниеэто продуктът е произведен от висококачествен материал за трайно и устойчиво използване.Той се различава голям капацитет за съхранение, текстура материи, на вашите деца, той много се радвате, вместо бонбони или ябълки.

Други функции

Най-добри сделки