.

.

wanhaishop Телбод Ръчен Телбод Мини Преносим Телбод за Дома, Подходящ за вашия офис, училище или пътуване пистолети за консумативи (Цвят: синьо)

wanhaishop Телбод Ръчен Телбод Мини Преносим Телбод за Дома, Подходящ за вашия офис, училище или пътуване пистолети за консумативи

BGN 25.90

Брой продукти
На склад

Телбод за подвързване на няколко листа, подходящ за домашна употреба в офиса Красива рамка може да бъде переплетена с помощта на лесен за преса, а корици здрав и му е лесно унищожи.Телбод не може да се дърпа с пръсти, и те също могат да се насладят на децата, така че не е нужно да се притеснявате за това, че сте пораните пръстите.Компактен, удобен в переноске : изискан външен вид, лесен захват, компактна форма, лесен за носене. Размер : 9,5x8,5x3,4 виж 3. Материал : пластмаса + сплав. Удобно усещане за ръце, лек дизайн, много подходящ за подвързване на документи, на хартия по-голям размер, книги, брошури, книжки, вестници.Телбод за подвързване на няколко листа, подходящ за домашна употреба в офиса. Красива рамка може да бъде переплетена с помощта на лесен за преса, а корици здрав и му е лесно унищожи.Телбод не може да се дърпа с пръсти, и те също могат да се насладят на децата, така че не е нужно да се притеснявате за това, че сте пораните пръстите.Компактен, удобен в переноске : изискан външен вид, лесен захват, компактна форма, лесен за носене. Размер : 9,5x8,5x3,4 виж 3. Материал : пластмаса + сплав. Удобно усещане за ръце, лек дизайн, много подходящ за подвързване на документи, на хартия по-голям размер, книги, брошури, книжки, вестници.Ние се стремим към 100% качество на продуктите и услугите.По всички въпроси за подготовката на предварителна продажба и следпродажбено обслужване на едно, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще отговорим на вашите въпроси един след друг.Име на продукта : Телбод Материал изделия : пластмаса + сплав Приложими сценарии : къща, офис, училище-Бързо : 1. Снимки на стоките не се включват стоки, различни от стоките. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря!4. Тъй като осветлението се различава от ъгъла на снимане или източник на светлина под монитора, възможни са леки хроматични аберации, моля, разберете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро. Ако харесвате нашите продукти, моля да вземете вашата поръчка!Можете също да изберете други понравившиеся продукти.

Други функции

Най-добри сделки