.

.

Лента за Украса на контролера PS5, направи си САМ Смяна на Цвета на корпуса на Контролера PS5, Аксесоари за Декорация панел на контролера PS5 (Розов)

Лента за Украса на контролера PS5, направи си САМ Смяна на Цвета на корпуса на Контролера PS5, Аксесоари за Декорация панел на контролера PS5

BGN 12.48

Брой продукти
На склад

Специално проектиран за контролер PS5САМ може да замени обвивка PS5 (с изключение на електронни детайли), може да се замени оригиналната пластмасова декоративна ивица PS5.Изработен от устойчив материал ABS, този преносим твърд калъф, с гладка повърхност и приятно усещане за докосване, позволява да се насладите на най-добрите игрални впечатления.Благодарение на нови цветове, тези скинове за контролери PS5 създават много забавен и атрактивен външен вид и отлични за тези, които искат да персонализирате или да се различи, че е "им"Контролер PS5.Разглобяване и сглобяване прости. махнете оригинална декоративна лента от долната част на контролера, а след това сложете в нея взаимозаменяеми корпус, той може лесно да се установи.Пратката включва : 1 бр. Декоративна капачка.Специално проектиран за контролер PS5.САМ може да замени обвивка PS5 (с изключение на електронни детайли), може да се замени оригиналната пластмасова декоративна ивица PS5.Изработен от устойчив материал ABS, този преносим твърд калъф, с гладка повърхност и приятно усещане за докосване, позволява да се насладите на най-добрите игрални впечатления.Благодарение на нови цветове, тези скинове за контролери PS5 създават много забавен и атрактивен външен вид и отлични за тези, които искат да персонализирате или да се различи, че е "им"Контролер PS5.Разглобяване и сглобяване прости. махнете оригинална декоративна лента от долната част на контролера, а след това сложете в нея взаимозаменяеми корпус, той може лесно да се установи.Пратката включва : 1 бр. Декоративна капачка.Материал : ABS Тегло : 7 грама Размер : 150*100* 25 мм Применимая модел : за геймпада PS5 на Помещение включва : 1 бр. Декоративен калъф.

Други функции

Най-добри сделки