.

.

DOITOOL Скраб за тяло 2 бр. Щетинный Скрубер за Вани, Спа и Аксесоари, Четки, Антицелулитен препарат за почистване на гърба, Зелена Домашно Почистване, Масаж Тела, Мека В?

DOITOOL Скраб за тяло 2 бр. Щетинный Скрубер за Вани, Спа и Аксесоари, Четки, Антицелулитен препарат за почистване на гърба, Зелена

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Стъргало за душ за мъже : На края на дръжката има отвор за окачване, удобни за съхранениеСтъргало за гърба и тялото : Креативна четка за баня и масаж, универсална по всяко време на годината, незаменим в домакинството.Скрубер за гърба в банята : Подходящ за пилинг, релаксиращи и премахване на мъртвата кожа и токсини.Четка-стъргалка за задната част на душата : Четка за задната част на вана.Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба.Почистване на кожата с четка : Ексфолиращ скрубер за гърба с дълга дръжка - Тънка работа, дебел материал, дълга дръжка, удобен и практичен, лесно схватывается.Стъргало за душ за мъже : На края на дръжката има отвор за окачване, удобни за съхранение.Стъргало за гърба и тялото : Креативна четка за баня и масаж, универсална по всяко време на годината, незаменим в домакинството.Скрубер за гърба в банята : Подходящ за пилинг, релаксиращи и премахване на мъртвата кожа и токсини.Четка-стъргалка за задната част на душата : Четка за задната част на вана.Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба.Почистване на кожата с четка : Ексфолиращ скрубер за гърба с дълга дръжка - Тънка работа, дебел материал, дълга дръжка, удобен и практичен, лесно схватывается.Осъществяване Списък 2 x четка за баня Функции-Тя има прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви дава добър опит в използването на четки-чистач за душата. - Дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую, суха кожа.Лесно дращене в труднодостъпни места присъствие на почистващ скрубберами. -Материал : четка за душата PP + PBT. - Това също може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели, им се радвате на найлонова четка за баня. - Изработен от висококачествена материал за дълъг период на употреба и четки за грижа за тялото. - Направете тялото си гладко, като се премахне от повърхността на кожата на излишните мазнини, попаднали в порите, скруббером за прочистване на тялото.Описание на продукта Почистване на кожа четка Ще направи вашето тяло гладка, като отстраните от повърхността на кожата.скрубер за задната част на тялото е Изработен от висококачествен материал, предназначен за продължителна употреба.скрубер за обратната страна на ваната Е с проста конструкция, но много практични за използване, което ви осигурява приятен опит за използване.

Други функции

Най-добри сделки