.

.

Тръба за Чертежи, Регулируем Водоустойчив Тръба За Съхранение на Документи, Карти, Плакати, документи, Произведения на изкуството (Зелена)

Тръба за Чертежи, Регулируем Водоустойчив Тръба За Съхранение на Документи, Карти, Плакати, документи, Произведения на изкуството

BGN 11.33

Брой продукти
На склад

Кръгла конструкция на покрива, конструкцията на горния отвор, по-удобна за употреба, отстраняваща проблеми с въртенетоДължината се регулира, лесно се отваря и затваря, подходящ за събиране на документи с различен размер.Може да се използва за съхранение на туристически плакати, карти, документи, големи фотоотпечаток, рисунки, произведения на изкуството, стрели, удочек и т. са Изработени от лека пластмаса, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, той няма да предизвика дискомфорт и не е крехка.Използват инженерни принципи, кръгла тръба предпазва от гризане, което значително предпазва хартия за рисуване и повишава надеждността на настаняване. Дължината се регулира, лесно се отваря и затваря, подходящ за събиране на документи с различен размер. Изработен от лека пластмаса, е водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, няма да доведе до дискомфорт и не е крехка. Използват инженерни принципи, кръгла тръба предпазва от гризане, което значително предпазва хартия за рисуване и прави публикувате по-сигурно. Кръгла конструкция на покрива, конструкцията на горния отвор, по-удобна за употреба, отстраняваща проблем вращения5. Може да се използва за съхранение на плакати, карти, документи, големи фотоотпечаток, рисунки, произведения на изкуството, стрели, удочек и т. Спецификация : Вид на продукта : Тубус за съхранение на рисунки Материал на стоката : pepproduct Размер : Дължина до разширяване : около 63 см / 24,8 инча, дължина след разширяването на : приблизително 108 см / 42,5 Дюймаметр : около 8,5 см / 3,3 Характеристики : 1. Повърхността на тубуса за рисуване е изработена от висококачествена пластмаса, който приятно се усеща на ръката и е с красив външен вид.Пет цветя са задължителни; 2. Дупката е проектирана с панти капак, което е удобно отваряне и затваряне; 3. Регулируема телескопична тръба за рисуване може да бъде простря директно, което елиминира необходимостта от въртене и регулиране на дължина, подходящи за всички видове хартия за чертане и работа; 4. Дължина на каишка за ръка, може да се регулира в зависимост от вашите навици, което го прави по-удобен за носене; Осъществяване Списък : 1 х тръба за съхранение на рисунки Забележка : Измервания са направени на ръка, има малка разлика в далечината.

Други функции

Най-добри сделки