.

.

Bettomshin 2 елемента ID 20 мм Компактен Спирателни вентили за вода с T-Образна дръжка, Вътрешна Резба 12,5 мм, Вграден Пластмасов крана за Напояване и за пречистване на вода ?

Bettomshin 2 елемента ID 20 мм Компактен Спирателни вентили за вода с T-Образна дръжка, Вътрешна Резба 12,5 мм, Вграден Пластмасов

BGN 6.70

Брой продукти
На склад

[РАЗМЕР] - Вътрешен диаметър на тръбата : 32 мм / 1,26 инча; Размер на конец : 20,3 мм / 0,80 инча; Начин на инсталация : резбово съединение [Трайност] - Всеки клапан индивидуално тествани за максимална сигурност - стъбло, устойчив на выдуванию, стареене и продължително срока на служба. [Сигурност] - T-образна дръжка за ръчно включване / изключване, лесна работа; засаждане на място и печат състав намаляват риска от изтичане на информация. [Годни] - За вътрешна и външна употреба, например, за отводных тръби, озеленяване и напояване, басейни, студена вода, вентилация, отстраняване на отпадъци, за аквакултури и други приложения. [Гаранция]-Гаранция за 100% удовлетвореност, ако смятате неудовлетворительность на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас за връщане на парите, ние сме винаги онлайн.Спирателни вентили за вода с компактен Т-образна дръжка Bettomshin Информация за продукта Име на продукта линия : Пластмасов вода клапан Вътрешен диаметър : 20 мм / 0,79 инча Размер на конец : 12,5 mm / 0,49 инча Начин на инсталация : Резбово съединение Цвят : сив Модел на продукта : 20 Описание 1. Просто быстрозажимное връзка осигурява бърза и сигурна връзка. Не податливи на корозия и ръжда. Нисък въртящ момент, лекота на работа. Лесен монтаж на резервоар или мек резервоар за съхранение и работа с тях. желанието да предоставят на всеки клиент с най-високия стандарт за обслужване на клиенти с най-високо съотношение между цена и качество в производството на клапани.Нашата цел е да предостави възможност на купувачите да купуват най-високо качество. Като се ползват 1. В първа стъпка почистете двата края на автомобила. За вида на контакта трябва отново да се нанесе подходящо лепило към стената контакти заедно с тръбата и ги ги. За тип на витлото трябва да се използва тефлонова лента, обматывающую детайли винт с външна резба, след това плавно да оправят резба.

Други функции

Най-добри сделки