.

.

DOITOOL, 4 бр., Кутия за бебешки Кърпички, Преносими Кърпички За лице, Пътни Бебешки Кърпички, Калъф за Избърсване на Памперси, Контейнер за Салфетки В пътя, Органайзер з?

DOITOOL, 4 бр., Кутия за бебешки Кърпички, Преносими Кърпички За лице, Пътни Бебешки Кърпички, Калъф за Избърсване на Памперси, Контейнер

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

С Платнена торбичка за детска количка : Проста по конструкция на кутия за съхранение на бебешки кърпички идеално ще се впишат в интериора на вашия модерен хол и баня.Съхранение на бебешки мокри кърпички : Можете да вадя мокри кърпички прост начин, удобен и практичен за употреба и съхранение.Преносим контейнер за салфетки : различни случаи, като например детски креватчета, детски кът, столове, разнообразие от детски превозни средства, бързо и удобно.Диспенсер за пътни кърпички : Кутия за мокри кърпички, произведени от висококачествен полипропилен и старателно обработена, тя е трайна и ще ви дълго време.Опаковка мокри кърпички : ОПАКОВКА пътни САЛФЕТКИ Каишка на кутия за мокри кърпички привързана към леглото, количката и детето на масата един стол и лесен за използване.Пратката включва 4 x диспенсер за детски салфетки, Особености -Материал : калъф за салфетки от полипропилен. Размер : 22,00 X12,50 X3,00 см/8,65 X4,91 X1 калъф за бебешки кърпички за пътуване. -Цвят : розов, жълт кутия за салфетки за улицата - Също така може да бъде за съхранение на някои дребни елементи, като добър помощник за организиране на детски кърпички за пътуване на работния плот. - Проста по конструкция на кутия за съхранение на бебешки кърпички влиза идеално в интериора на вашия модерен хол и санитарен възел за пътуване. - Кутия за салфетки, подходящи за всяка опаковка, като торбички за памперси, пазарски чанти, пътни чанти и т. Контейнер за салфетки. - в различни случаи, като например детски креватчета, детски кът, столове, разнообразие от детски превозни средства, бърз и удобен калъф за определяне на памперси. - Добре изработени от висококачествени и здрави материали, безопасен и практичен калъф за мокри кърпички продължителна употреба.Описание Товарадиспенсер за детски кърпички за пътуване Можете да изключите кутия за бебешки кърпички, когато тя не се използва, благодарение на дизайна на покрива.Диспенсер за детски кърпички Това е внимателно обработен диспенсер за детски салфетки с внимателно обмислена капак на преносим и удобен за използване у дома и при пътуване на открито също може да съдържа маска и салфетки.

Други функции

Най-добри сделки