.

.

Гребен за брада Gracemen Premium Wood за мъже - за оформяне на брада, Мустаци и коса - Фини и Груби Туристи с двойно действие - в джоба от изкуствена кожа (тип C)

Гребен за брада Gracemen Premium Wood за мъже - за оформяне на брада, Мустаци и коса - Фини и Груби Туристи с двойно действие - в

BGN 3.59

Брой продукти
На склад

☆ Гребен за брада от висококачествени материали с добро качество - 100% ръчна изработка от дърво с добро качество, трайни, антистатични и без мирис, този гребен Gracemen ще ви осигури много приятни грижи ☆ Гребен с ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ - с фини и груби зъби за тази четка за коса е подходяща за всеки тип брадата и косата на главата, дълги, къси, дебели или тънки, и е подходяща за използване с балсам и олио за брадата. ☆ ДЖОБЕН РАЗМЕР - гребен джобен размер, е идеално се побира в джоба или чантата си, така че да можете да се приведе в ред всяко време и на всяко място. ☆ С калъф от изкуствена кожа - с калъф от изкуствена кожа премиум клас четка за коса може лесно да носят със себе си, поставяйки в джоба.Междувременно, това може да се предотврати замърсяването на гребени и за да избегнете повреда по време на пътуване. ☆ Чудесен ПОДАРЪК В КУТИЯ - хубаво опаковани в черна картонена кутия, този комплект за чесане може да се превърне в идеален подарък за вашите бородатым приятели, съпруг или бизнес партньори. ☆ Гаранция на закупуване : ако не сте доволни от гребен, моля, свържете се с нас за връщане или замяна, ние гарантираме 100% задоволително обслужване.

Други функции

Най-добри сделки