.

.

200 Броя Кухненски Дъски За Торти, Дъска За Торти със Златист ягодова пяна, Стойка За мини Торти, Книжен дъска за Торти, Тава за десерти, Картонена Десерт за гладене, О?

200 Броя Кухненски Дъски За Торти, Дъска За Торти със Златист ягодова пяна, Стойка За мини Торти, Книжен дъска за Торти, Тава за десерти,

BGN 53.93

Брой продукти
На склад

? [Екологично чист и безопасен за храните материал] - Тези мини-дъски за торти, изработени от висококачествени утолщенного хранително картон, екологично чист, годни за рециклиране и без миризма, без никакви вредни химически вещества и мирис, здрави, ги лесно се огъватДъска за сладкиши, са безопасни и полезни за вас и вашето семейство. ? [Добавя, професионализъм и елегантност] - Мини на дъската за торти квадратна форма, блестящ и привлекателен златисто-цветове ще придадат на вашата печене нотка на шарма, придават на вашата печене на по-изискан външен вид, всички ще восхищены комбинация от вашите красиви домашни кексчета и атрактивни златни дъски за торти. ? [Мазнините и устойчивостта на влага] - Тези сгъстено форми за торти от картонена основа за торти с малко выступом отстрани за удобство на подаване и приемане на бог.Мини-дъска за сладкиши, устойчива на мазнини и влага, което не испачкает си ръка при приготвянето на сладкиши, поддържа чистотата на масата, за еднократна употреба за лесно почистване. ? [Съхранявайте сладкиши в добро състояние] - Дъска за торта предпазват сладкиши от смятия и улесняват транспортирането, са здрава основа за торта осигурява допълнителна защита за вашата печене се запазват стабилни и на добро място.Мини форми за сладкиши, малки и леки за удобна индивидуална подаване на заявката. ? [Гъвкавост и подходящ за всеки повод] - Тези мини-дъски за торти са идеални за выкладки кексчета, мини-торти, сладкиши, муссовых торти, шоколад, брауни, касис, конфетных ябълки и други сладкиши.Златни дъска за сладкиши, са идеални за провеждане на сватби, рождени дни, детски тържества, помолвок, банкети, празнични тържества, за обществено хранене. ? [Екологично чист и безопасен за храните материал] - Тези мини-дъски за торти, изработени от висококачествени утолщенного хранително картон, екологично чист, годни за рециклиране и без миризма, без никакви вредни химически вещества и мирис, здрави, ги лесно се огъват.Дъска за сладкиши, са безопасни и полезни за вас и вашето семейство. ? [Добавя, професионализъм и елегантност] - Мини на дъската за торти квадратна форма, блестящ и привлекателен златисто-цветове ще придадат на вашата печене нотка на шарма, придават на вашата печене на по-изискан външен вид, всички ще восхищены комбинация от вашите красиви домашни кексчета и атрактивни златни дъски за торти.

Други функции

Най-добри сделки