.

.

VERTGB Щипки за коса с пеперуди, 8шт Фиби за коса с пеперуди, с 2,64 Големи Щипки за коса с пеперуди, Сладки Скоби с пеперуди за коса, Щипки с пеперуди Силна Фиксация за Гъс?

VERTGB Щипки за коса с пеперуди, 8шт Фиби за коса с пеперуди, с 2,64 Големи Щипки за коса с пеперуди, Сладки Скоби с пеперуди за коса,

BGN 5.69

Брой продукти
На склад

? Пратката съдържа : Вие ще получите 8 заколок за коса с пеперуди (розово, бяло, жълто, зелено и синьо, в тон на кожата, бели, кафе, черни)Фиби-нокти-пеперуди в различни цветове могат да украсяват косата си мач с дрехи, цвят на косата и прическа. ? Материал премиум-клас : клипове с нокти-пеперуди, изработени от здрава пластмаса и здрава метална пружина, трайни и нескользящие, сигурно държат на косата си, вие няма да усетите, как да ги дърпа след носенето, че осигурява удобно използване. ? Един размер подходящ за всички : всяка голяма шнола-нокът на пеперудата е с размер на impi 2,67 инча / 6,8 cm, а кръстосани зъби на акула може да се отвори на 180 градуса. Фиби-пеперуди като път с подходящ размер, за да вземете някаква гъбична всичките си гъсти и изтъняване на косата. ? Красиви аксесоари за коса : Нашият нокът-пеперуда за коса е идеален за дебели вълнообразни коса, тънка коса със средна дължина, тънка коса, къса коса.Нескользящие щипки за коса-пеперуди за коса може да задържите косата си и да показва вашето лично обаяние.Можете да го използвате за работа, готвене, пране, парти, последния вечер или по всяко друго време, когато желаете да възстановите косата си. ? Най-добрият избор за подарък : Тези щипки за коса с пеперуди - идеален подарък за вашата майка, съпруги, приятелки, приятели и т., за да промените прическата си и да я направи по-очарователна и елегантна.Също е добър избор за подарък за празници и на рождения ден.Големи щипки за коса-пеперуди за гъста коса се предлагат в 8 различни цвята, които могат свободно да изберете в съответствие с цвета на косата и на дрехите, което позволява лесно да се създаде по-добра прическа за посещение на различни мероприятия.Нокът за коса пеперуди има трайни изземване и занасяне способност, бързо определяне на косата на място.Идеална за декорация на различни прически, къса коса, дълга коса, права коса, къдрава коса, тънка коса и много други.Трайни и гъвкави скоби-нокти-пеперуди са лесни и удобни за употреба, дават възможност бързо да приведе в ред вашата прическа и да направи своя образ по-прекрасен и стилен.

Други функции

Най-добри сделки