.

.

Сешоар-четка Afunti, Одноступенчатая Четка за горещ Въздух, 3 в 1, Маши, Преси за коса, Сешоари с отрицателни йони, Уменьшающий Завивание и Статични смущения, Набор за оф?

Сешоар-четка Afunti, Одноступенчатая Четка за горещ Въздух, 3 в 1, Маши, Преси за коса, Сешоари с отрицателни йони, Уменьшающий Завивание

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Дизайн 3 в 1 : Нашата четка за коса с горещ въздух - това не е само гребен, но и сешоар, преси и маши за коса, подходящ за полагане на различни коса, влажни или сухи, тънки или дебели, преки или къдраваУникален дизайн : Уникален овалния бъчва с найлонови болтове, четина с греди и шариковыми топчета за придаване на обем и защита на скалпа, разнищване и контрол.Йонна технология : Отрицателни йони, излъчена сешоар-четка, запазват влажността на косата, подхранване на изтощена коса и намаляват статичното електричество, което прави косата по-гладка, лъскава и мека. 2 Настройки за загряване : Сешоар-четка за коса има 2 настройки за загряване, тъй като сешоар-четка може да се използва по-близо до повърхността на косъма, изсушава по-бързо, отколкото сешоар, идеален за по-бързо сушене, изправяне, вълна, подреждане.Грижа : Редовно почиствайте подаване на въздух, премахване на косата с четката след всяка употреба и не обматывайте кабел около уреда.За да се запази щетину в перфектно състояние, оставете устройството да се охлади, преди да го приберете.Брой единици : грам.Параметри : Напрежение : 110 В Температурата на загряване : 60 ? ~ 120? Мощност : 1200 W Дължина на шнура : 6,56 фута Как да се използва? 1. Премахване на излишната вода от косата си с кърпа след измиване. Разделете косата на няколко кичура коса и подсушете със сешоар една по една. За изправяне и изсушаване със сешоар, нанесете сешоар-четка от корените и гребен към краищата. Маша и придаване на обем поставете косата на върха на изогнутого край на устройството, изчакайте 2-3 секунди, след това малко завъртете четката.Този метод може да се прилага навсякъде, където искате да създадете огъване.Кръст Бод Пакет включва : 1 х Четка за горещ въздух 1 х Ръководство за потребителя.

Други функции

Voltage:
110 V Heating Temperature
Най-добри сделки