.

.

CcHhyyt 6 Опаковки, Самозалепващи за Миг дръжката на гардероба Издърпва чекмеджето, асистент за чекмеджета със самозалепваща дръжка Плъзгаща се врата, Залепен с дръжк?

CcHhyyt 6 Опаковки, Самозалепващи за Миг дръжката на гардероба Издърпва чекмеджето, асистент за чекмеджета със самозалепваща дръжка Плъзгаща

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Смяна на дръжки】 : Нашите откручивающиеся дръжки - това спестяващ време и пари избор, разработен, за да ви помогне бързо, лесно и достъпно да инсталирате дръжки или подмяна на счупена писалка за вашия гардероб, плъзгащи врати, стъклени прозорци или чекмедже, като удобство в живота ви 【Лесна инсталация 】 : Не се изисква лепило, нито пирони, нито повреда на мебелите.Просто махнете отметката защитно уплътнение с самоуправление основи и я залепете с мебели.Препоръчва се оставя за 24 часа преди употреба. 【Широко се използва】 : Нанася се на всички видове кухненски шкафове, плъзгащи се врати, чекмеджета, бюфети, хладилници, прозорци.Подходящ за гладка и чиста повърхност, включително глазурованную повърхност, керамични плочки, стъкло, плочки с цифри, мраморна повърхност, изпълнен дърво. 【Лесен и практичен дизайн】 : Здрав материал ABS с трайно лепило паста дава възможност за извършване на работа, което позволява отваряне и затваряне без усилие.Лесен и основния стил дръжки добре се съчетава с обзавеждане, независимо от това дали е изпълнена тя в модерен стил, ретро или кънтри. 【Предпоставка включва 】 : Вие ще получите 6 бр. самозалепващи се дръжки.Моля, обърнете внимание, че те не могат да не се използва на латекс, боя, тапети, неокрашенном дърво. 【Смяна на дръжки】 : Нашите откручивающиеся дръжки - това спестяващ време и пари избор, разработен, за да ви помогне бързо, лесно и достъпно да инсталирате дръжки или подмяна на счупена писалка за вашия гардероб, плъзгащи врати, стъклени прозорци или чекмедже, като удобство в живота ви. 【Лесна инсталация 】 : Не се изисква лепило, нито пирони, нито повреда на мебелите.Просто махнете отметката защитно уплътнение с самоуправление основи и я залепете с мебели.Препоръчва се оставя за 24 часа преди употреба. 【Широко се използва】 : Нанася се на всички видове кухненски шкафове, плъзгащи се врати, чекмеджета, бюфети, хладилници, прозорци.Подходящ за гладка и чиста повърхност, включително глазурованную повърхност, керамични плочки, стъкло, плочки с цифри, мраморна повърхност, изпълнен дърво. 【Лесен и практичен дизайн】 : Здрав материал ABS с трайно лепило паста дава възможност за извършване на работа, което позволява отваряне и затваряне без усилие.Лесен и основния стил дръжки добре се съчетава с обзавеждане, независимо от това дали е изпълнена тя в модерен стил, ретро или кънтри.

Други функции

Най-добри сделки