.

.

Силиконов Анален Вибратор, Efgove Конусни Вибрационна Анален Накрайник с Винтовым Дизайн, Масажор на Простатата с Дистанционно Управление с 7 Вибрации, Възрастни Мъж?

Силиконов Анален Вибратор, Efgove Конусни Вибрационна Анален Накрайник с Винтовым Дизайн, Масажор на Простатата с Дистанционно

BGN 9.20

Брой продукти
На склад

[Основа Т-образна скоба] Остър връх улеснява играта за първи пътКонструкция със стратегически обмислен Т-образно основание за предотвратяване на прекомерната инсталация. [Отговаря на вашите нужди] 7 Мощни вибрации може да се използва за стимулация на простатната жлеза при мъжете и създаване на изключително приятен натиск върху задната стена на влагалището. [Дълъг удобен] Анален накрайник, изработен от силикон, който се смята за идеалното за анални играчки, защото са лесни за почистване и той е изключително издръжлив.Не забравяйте да използвате много аналната грес за получаване на най-добри усещания. [Възпроизвеждане без помощта на ръцете] на дистанционното управление за индивидуалното стимулиране може да се използва както на начинаещи, така и експерти по време на една игра, любовна игра или секс. [Забавляват във водата] е Лесно за почистване.А USB зареждане позволява да се играе навсякъде по света (забележка : порт за зареждане не се накисва във вода).За зачитане на неприкосновеността на личния живот.Всички продукти ще бъдат опаковани и доставени за вас в неутрални кутии. [Основа Т-образна скоба] Остър връх улеснява играта за първи път.Конструкция със стратегически обмислен Т-образно основание за предотвратяване на прекомерната инсталация. [Отговаря на вашите нужди] 7 Мощни вибрации може да се използва за стимулация на простатната жлеза при мъжете и създаване на изключително приятен натиск върху задната стена на влагалището. [Дълъг удобен] Анален накрайник, изработен от силикон, който се смята за идеалното за анални играчки, защото са лесни за почистване и той е изключително издръжлив.Не забравяйте да използвате много аналната грес за получаване на най-добри усещания. [Възпроизвеждане без помощта на ръцете] на дистанционното управление за индивидуалното стимулиране може да се използва както на начинаещи, така и експерти по време на една игра, любовна игра или секс. [Забавляват във водата] е Лесно за почистване.А USB зареждане позволява да се играе навсякъде по света (забележка : порт за зареждане не се накисва във вода).За зачитане на неприкосновеността на личния живот.Всички продукти ще бъдат опаковани и доставени за вас в неутрални кутии.

Други функции

Най-добри сделки