.

.

SOLUSTRE 1 комплект Отборът на машина Домакински Подмяна на V Съвместим с Аксесоар vs Съвместим с v Източник на захранване и съвместим с v Комплект за автомобил, вакуумна ?

SOLUSTRE 1 комплект Отборът на машина Домакински Подмяна на V Съвместим с Аксесоар vs Съвместим с v Източник на захранване и съвместим

BGN 7.39

Брой продукти
На склад

Филтър за прахосмукачка, Моп : връща вашия робота за миене на подове оригиналното изпълнение на събиране на реколтатаМетене роботи-четки : изящна изработка, разумна структура, професионални и практични, може да ви донесе удобство.Резервни части за подметальной машини : Забележка : редовно заменяйте филтър за поддържане на стабилен засмукване на вашия робот-прахосмукачка.Комплект аксесоари за робота-колектор : Странична четка е изработена от високо устойчив материал, който.Филтърен елемент на прахосмукачка : Филтриране може да помогне за улавяне на големи частици, като им запушване на машината.Кръст Бод Пакет включва 6 х странични четки 6 х филтърен елемент 1 x филтър 1 х четка Особености - Връщането на вашето робота за почистване на пода изпълнение коллекторной страничната четка. -Цвят : както е показано на филтъра почистваща машина - Забележка : препоръчва се да се замени фильтрующую част от прахосмукачка на всеки 2-3 месеца филтърна решетка. - Защелкивающийся филтър и страничната четка се връщат на място за бърза и не изисква усилия рутинна смяна на консумативи на колектора. - Този комплект може да се използва за събиране на мръсотия, цветен прашец, спори и т., странична четка за прахосмукачка. - Това е отличен избор за хора с алергии, страдащи от ринит и собственици на домашни любимци.Ефективно подобрява дишане аксесоар за прахосмукачка.75 X1 аксесоари за прахосмукачки. -Материал : елемент на филтър за прахосмукачка от ABS-пластмаса Описание на стоката, мрежест, изработени от ABS-материал, предназначен за използване с този набор от аксесоари за роботизирани прахосмукачки. филтър за подметальной машина, Можете да лесно да инсталирате и да правите филтър, фильтрующую и страничната четка, редовно заменяйте ги, за да се гарантира ефективността на почистване прахосмукачка robotic.

Други функции

Най-добри сделки