.

.

Комплект петна за трупове Xiahium, блясък за устни, антипригарная чаша, не е лесно да избледнява, набор от глазура за устни, кутия, променя цвета на кожата, Блясък за уст?

Комплект петна за трупове Xiahium, блясък за устни, антипригарная чаша, не е лесно да избледнява, набор от глазура за устни, кутия,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Материал на ПРОДУКТА : масло от семена на жожоба, екстракт от морков и витамин е Стил на дизайна : на Разположение няколко цвята.Подходящ за всички поводи.Лесен за нанасяне и почистване - разглаживается, не подскачащи и не вытягиваясь; Лесно е запознат и бързо почистване.Не се притеснявай за това.Размер на продукта : 10,8x4,3 виж Применимая сцена : сбогом, пазаруване, работа, партита. ?(〃'▽'〃) Здрасти, Приятел, Добре дошли в моя топъл малък магазин!Ние ще направим всичко възможно, за да ви е задоволителен опит пазаруване! ?Пожелавам ви приятно пазаруване, ние ви предлагаме разнообразие от различни видове стоки, може да се има доверие, ще получите всичко, което желаете! ?Ако имате някакви въпроси.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ще ви предложим най-добрите ни услуги. ❤Информация : име на продукта : червило Цвят : както е показано на фигура Характеристики : Чаша с незалепващо покритие Применимая аудитория : всички, всеки цвят на кожата Функция : Създаване на перфектния грим за устни Портативен размер, лесен за носене.Продукти включват : червило 1бр.

Други функции

Най-добри сделки