.

.

hantop 12 бр 4-инчов Ултратънък led-вградени тавана лампа с регулируема яркост 2700 K/3000 До/3500 До / 4000 До / От 5000 До По избор, 9 W 75 W Еквалайзер, 800ЛМ Led лампа с висока яркост, Може ?

hantop 12 бр 4-инчов Ултратънък led-вградени тавана лампа с регулируема яркост 2700 K/3000 До/3500 До / 4000 До / От 5000 До По избор,

BGN 39.99

Брой продукти
На склад

【Избиран led-вградени лампа 5 CCT】 : 2700 K, 3000 K, 4000 K, 5000 K, 6000 K, избира 5 цветови температури, трябва да конфигурирате своя 4-инчов промяна лампа в зависимост от вашите предпочитани цветови настройкиМатова led леща защита от отблясъци и драскотини.Плавно спиране на тока (5%-100% ) в съответствие с всяко настроение или интериор. (Изисква се допълнителна настройка диммеров). 【- Вградени лампа с рейтинг IC】 : Този-вградени лампа canless LED е от клас IC, на когото е разрешено да влизат в контакт с изолация на таваните, което означава, че разпределителните скоростна термично защитени.За това се изисква само 2 инча монтаж на таван пространство, подходящ за различни тавани, греди и други труднодостъпни места. 【Лесна инсталация】Нископрофилен една лампа, подходящ за модернизация и нов дизайн : Изрежете отвор в тавана с помощта на шаблон за дупки 1 : 1; Свържете Jbox към кабел; Използвайте пружинен скоба, за да го монтирате на тавана.Инсталацията може да се извърши за броени минути.Построена на банката вече не е ограничение за вашия избор.Висока яркост : 4-инчов тънък светильниках downlights се използват от водещите в света led чипове с по-високи люменами и по-малък капацитет. 800 LM консумира 9 Вата, което се равнява на 75 W халогенна лампа, като спестяване на до 90% от разходите за електроенергия. 90+ CRI предлагат качество, подобно на слънчева светлина, за вярно възпроизвеждане на цветовете, която отговаря на изискванията на всяко настроение или декор. 【Най-високите индустриални стандарти】Всички встраиваемое осветление Hantop сертифициран ETL & Energy Star е на най-високите стандарти.Се различава от метална гайка, различни марки.Нашият висококачествен кабелен терминал е сертифицирана.Осигурете ви даде най-висока степен на сигурност.Ние предлагаме 5 години гаранция и професионална послепродажную подкрепа.Ултратънък лампа downlight от Hantop идва с разпределителната кутия.Тялото е с дължина само 0,47 инча и изисква само 2-инчов разлика в таван пространства за безпроблемно инсталиране, подходящ за различни тавани и около греди.Разпределителните скоростна ултра-тънък вградените led лампи термозащищена и е съвместим с повечето диммеров, представени на пазара. Плавно спиране на тока с 5% до 100% отговаря на различни нужди в приложения като кухня, всекидневна, спалня, баня и места за общо ползване в дома или офиса.

Други функции

Най-добри сделки