.

.

Ръкави, устойчиви на гумата Tyenaza, Защита на ръцете от порязване, защита от надраскване, защита на ръцете от фина кожа и синини (20 см)

Ръкави, устойчиви на гумата Tyenaza, Защита на ръцете от порязване, защита от надраскване, защита на ръцете от фина кожа и синини (20 см)

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Полиетилен ❤Тези ръкави, устойчиви на гумата, изработени от найлонов плик с висока якост влакна и на тел от неръждаема стомана, за да се гарантира устойчивост. ❤На ръкавите се използва от голям брой стоманена тел с висока плътност, което осигурява по-високо ниво на защита. ❤Устойчиви на гумата ръкави трудно нарязани, те могат да се избегнат или намалят опасността от порязване и защита на вашите ръце. ❤Устойчиви на гумата продукти са широко използвани в пазарите на промишлеността, строителството и хранително-вкусовата промишленост. ❤Полиэтиленовое влакна, не е огън, устойчиви, така че, моля, пазете тези ръкави далеч от огъня. ❤Тези ръкави, устойчиви на гумата, изработени от найлонов плик с висока якост влакна и на тел от неръждаема стомана, за да се гарантира устойчивост. ❤На ръкавите се използва от голям брой стоманена тел с висока плътност, което осигурява по-високо ниво на защита. ❤Устойчиви на гумата ръкави трудно нарязани, те могат да се избегнат или намалят опасността от порязване и защита на вашите ръце. ❤Устойчиви на гумата продукти са широко използвани в пазарите на промишлеността, строителството и хранително-вкусовата промишленост. ❤Полиэтиленовое влакна, не е огън, устойчиви, така че, моля, пазете тези ръкави далеч от огъня.

Други функции

Най-добри сделки