.

.

ГОРЕЩО УПЛЪТНЕНИЕ 2 БР. Вълна Меден Замък За Китарен На Колана, Които Определят Клечки, Клечки, Бележка Бутон Във Формата На Гъба За Акустична Класическата Електрич?

ГОРЕЩО УПЛЪТНЕНИЕ 2 БР. Вълна Меден Замък За Китарен На Колана, Които Определят Клечки, Клечки, Бележка Бутон Във Формата На Гъба

BGN 3.25

Брой продукти
На склад

Материал : естествена кожа, медните копчета на ремешке, браво на ремешкеРазмер 24 мм * 13,4 мм, 5,6 г. Лекота на инсталиране, лекота на използване.Подходящ за повечето видове китари и хавайски китари.Комплект от 2 бр. Материал : естествена кожа, мед, каишка, копчета, брави за каишка.Размер 24 мм * 13,4 мм, 5,6 г. Лекота на инсталиране, лекота на използване.Подходящ за повечето видове китари и хавайски китари.Комплект от 2 бр. * За марката* Фирмата HOT SEAL е създадена през 2008 година. В момента е одобрен от Управлението по патенти и търговски марки на Съединените Щати.Повече от 10 години компанията е участвала в производството на китари и хавайски китари.Моля, вярвайте в силата на марката.* За услуга * Ние се стремим да предоставят по-добри продукти и услуги.Вашето мнение е нашето подобрение, не се колебайте да оставят съобщение за каквито и да е проблеми.Аз съм на вашите услуги, много ви благодаря.

Други функции

Най-добри сделки