.

.

МОН ХУБАВА Ясла за протеин Маса за пикник с Чадър, Дървена настолна фидер протеин Извън Забавно с държач за кочани за украса на двора и верандата, Лесно се излива фъ?

МОН ХУБАВА Ясла за протеин Маса за пикник с Чадър, Дървена настолна фидер протеин Извън Забавно с държач за кочани за украса

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

?Универсален - За 1 ядосвам можете да поставите дълъг пиронПейка за пикник Катерица също можете да се напълните с ядки, семена, царевица, ябълки или всяка друга храна. ? Лесно да постъпят и почистване - Широк отвор позволява лесно да се пълни яслите и дори птичи храна!Солидна мрежа на дъното може да се държи на сухо и изплакнете с чиста вода. ?Играчка за протеин - а за протеин, инсталиран на вашия заден двор, вие и вашето семейство можете да видите, като белтъците се радват на вкусна храна.Добавете повече забавна в своя заден двор. ? Ръчна работа с качеството на Нашата ясла за протеин е изработена от бор, естествена възобновяеми източници на дървен материал, която може да се постави на открито без оцветяване или химическа обработка, и тя не е податлива на промяна на цвета на открито.Това може да удължи живота!. ? Лесна инсталация - Нашата ясла за протеин може да бъде инсталиран по два начина.На първо място, може да висят на едно дърво с помощта на въже.Второ, тя също може лесно да нокти с нокти дървета, огради или други дървени повърхности.

Други функции

Най-добри сделки