.

.

Аксесоари за Аквариум Кутия за отглеждане на Риби 2 елемента Кутия за развъждане на Аквариумни Рибки Гупи Кутия за развъждане, Аквариум клетка за отглеждане на Гуп?

Аксесоари за Аквариум Кутия за отглеждане на Риби 2 елемента Кутия за развъждане на Аквариумни Рибки Гупи Кутия за развъждане, Аквариум

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Тръба за отглеждане на скариди : Удобни вентилационните отвори осигуряват оптимален поток на водата и позволяват лесно да наблюдава вашата молодью рибиПодслон за малките скариди : Уверете се, че сте поставили всички бременни риби в пластмасов инкубатор.Аквариум за покриване на скариди : Дизайн нещастници, лесен за инсталиране, може да бъде добре закрепена в аквариума.Калъф за отглеждане на риби-клоуни : изработен е от висококачествени и износоустойчивост на материалите и може да се използва в продължение на дълго време.Мрежест кутия за отглеждане на риба : Кутия за развъждане на риба може ефективно да ви помогне в отглеждането на малки рибки.Осъществяване списък 2 x Кутии за развъждане на риба Характеристики - Тази кутия за изолация на риби може да се прикрепя към стената на аквариума с помощта на вакуум. - Забележка : Цветът на нещастници избрани на случаен принцип. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Той може да отдели агресивна риба, ранена риби, малки риби, скариди и други морски риби-клоуни. - Размер : прибл. - Удобни вентилационните отвори осигуряват оптимален поток на водата и позволяват лесно да наблюдава вашата молодью риби. - Материал : Пластмаса. - Сигурна племенни апарати за разплод, изолация или аклиматизация на риба. - Специален малък подарък за вашето семейство, приятели и работници, отглеждащи риба.Информация за този продукт все още търся кутия за отглеждане на риба?Търсите твърда кутия, която можете да използвате, за да изпълни няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Този опаковки, определени за отглеждане на риба ще задоволят вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.

Други функции

Най-добри сделки