.

.

Черно Гелевый Молив за очна линия на очите, Гелевый молив С шлайфане, Водоустойчива очна линия удължено носене, Бързосъхнеща Matte очна линия, Устойчива Гладка очна л?

Черно Гелевый Молив за очна линия на очите, Гелевый молив С шлайфане, Водоустойчива очна линия удължено носене, Бързосъхнеща Matte очна линия,

BGN 2.28

Брой продукти
На склад

【Высокопигментированная гел очна линия】 1 бр здрава гел очна линия.Очна линия е гладка, и след нанасяне тя бързо изсъхва до мат, истински черен / кафяв / сребрист / тъмно сив цвят с леко лъскав винил покритие.Той осигурява наситен цвят за създаване на максимално смели начин. 【Уникален дизайн】 Мек върха на кремообразна очна линия, съставен плавно и равномерно, без лепене, лесно оформяне различен и очарователен грим за очна линия на очите.Благодарение на аппликатору с тънък връх е идеална инсталация за котешки очи.Независимо дали са тънки, точни линии или драма в стил Клеопатра, този гел очна линия може да отговори на вашите нужди. 【Водоустойчив и лесен за нанасяне】 Мек, естествен и бързо сохнущий, водоустойчив, който предпазва от изпотяване, лесно се нанася, отлично се държи на грим.Нашата бързосъхнеща черна очна линия, предназначени за продължително носене.Това е идеалната гел очна линия, която ще ви помогне да създадете ярък грим на очите, който пази цял ден. 【Подходящи за много случаи】 Висококачествени съставки, с копринен блясък, може да се задържи през целия ден.Подходящ за пазаруване, спорт, плуване, танцови партита, сватби и събития.Може да бъде подарено на нея, на майка си, момиче, жена като уникален подарък.Това е идеален подарък за грим за Свети Валентин, Ден на майката, Коледа, годишнина и рожден Ден. 【Гаранция за качество】 Ние се ангажираме да ви предоставим висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси за цвят молив за очи, моля свържете се с нас по електронната поща, и TWFERR ще ви предостави задоволително следпродажбено обслужване.Добре дошли в магазин "TWFERR"??Има много различни цвята очна линия, на вашия избор, ако се интересувате, можете да натиснете, за да отидете в магазина, да разгледате, ви очакват по-качествени и евтини продукти Характеристики на продукта : ? Полезни и екологично чисти съставки. ? Лесно се отстранява, буквално за минута.Технически характеристики на : ? Вид на продукта : очна линия?Произход : Китай?Цвят : Черен /Кафяв/Сребристо/Сиво?Водоустойчив / водоустойчив : Да?Предимство : Лесен за носене ?Продуктът съдържа : 1x молив за очи.

Други функции

Най-добри сделки