.

.

Калъф за iPad Mini 6 с клавиатура (2021) 8,3-инчов клавиатура на iPad Mini 6-то поколение с твърд капак-раскладушкой 135 °, държач за моливи, изключително тънък, само подкрепя клави?

Калъф за iPad Mini 6 с клавиатура (2021) 8,3-инчов клавиатура на iPad Mini 6-то поколение с твърд капак-раскладушкой 135 °,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

? 【Е подходящ за най-новата версия на IPAD MINI 6 2021 】 : Този 8,3-инчов калъф за клавиатура, предназначена специално за i Pad mini 6-то поколение 2021 (модел : A2567, A2568, A2569) Забележка : Калъф за i Pad mini 6 с клавиатура не се прилага за i Pad mini 5/4/3/2/1. Моля, обърнете своя i Pad и на първо проверете номера на модела, преди да купите. ? 【Регулируем ъгъл 135 ° и безшумен въвеждане на текст 】 : Тази клавиатура на i Pad mini е с наклон 0 ~ 135 ° за настройки на екрана под правилния ъгъл, когато гледате видео, играете игри или просто напишете.С помощта на нашите безшумни клавиши ABS сега можете да отпечатате почти безшумно.Удобен на пипане, нашата клавиатура ще ви осигури плавен набор на текст.Ултра тънък дизайн идеален за вашата чанта, лесно да носят със себе си навсякъде. ? 【ЦЯЛОСТНА защита 】 : Калъф за клавиатура YEHOBU i Pad mini 6 изпълнена с гладка повърхност матова премиум-клас.Той изглежда и се усеща точно като лаптоп, когато поставите вашия i Pad mini в калъф.Висококачествен материал ABS осигурява по-здрав корпус и по-добра устойчивост на удар за пълна защита на вашия i Pad от повреди. ? 【Интелигентни функции】 : Калъф за клавиатура на i Pad mini може автоматично да премине в икономичен режим след приключването, за да спестите енергия и да се удължи времето на изчакване, отваряне или затваряне на клавиатурата в режим на сън или събуждане i Pad mini keyboard, за да удължи живота на батерията.Капацитет на батерията може да работи непрекъснато в продължение на 100 часа след зареждане в продължение на 3 часа.По този начин, не е необходимо да зарежда i Pad или клавиатура в продължение на деня, по време на работа или обучение. ? 【Съдържание на опаковката и сервизно обслужване 】 : 1 х калъф за клавиатура на i Pad Mini 6, 1 х кабел за зареждане Micro USB, 1 х ръководство за потребителя. (Моля, прочетете внимателно ръководството преди употреба).Ние предлагаме неограничена поддръжка на клиенти и техническа поддръжка.Ако имате някакви въпроси относно нашата клавиатура за i Pad mini, 6, моля, свържете се с нас, ние предлагаме да се свържете по електронна поща, в рамките на 12 часа.Това е задължително условие за всички, които имат i Pad mini 6. Натиснете бутона "Добави в количката" в момента – няма да съжалявате!. ? 【Уникален подарък】 Избор за подарък на вашия съпруг, съпруга, приятелка, гадже, приятели, колеги, на баща си или на майка си и на вашите деца.

Други функции

Най-добри сделки