.

.

Ipetboom 15 Бр. Аквариум С Плаващи Висят Рибки, Аксесоари За Аквариум, Статуя, Декор, Аксесоари За Интериор, Декорация За вашия Аквариум, Декори за риби в Аквариум, Украше?

Ipetboom 15 Бр. Аквариум С Плаващи Висят Рибки, Аксесоари За Аквариум, Статуя, Декор, Аксесоари За Интериор, Декорация За вашия Аквариум,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Украса за риби : Плаващ украса за вашия аквариум не причинява вреда на водните животните не оказва никакво отрицателно въздействие върху качеството на водатаИграчка за аквариум с рибки : плаващ украса за вашия аквариум е изработено от устойчив материал с тънко умение, което можеше да се наложи за известно време.Аквариумный гаф : Забавна и сладка мультяшная форма, плаващ във вода, която е уникална и съпровождащ риби в аквариум, рибки обичат да си взаимодействат с тях.Подпори за декориране на аквариума : това може да бъде практичен подарък за вашите приятели-любители на рибите, и те ще бъдат много щастливи.Украса за домашния аквариум : Завършен в прекрасна форма, атрактивно и творческа, той ще даде своя аквариуму усещането за природа.Списък на пакетите 15 x Декор за аквариум Характеристики - Размер : 4,00 X1,50 X4,50 см / 1,57 X0,59 X1 плаващ статуя. -Изработен от безопасен и траен материал, устойчив на абразия, изкуствен цвят, не избледняват, не замърсява качеството на водата, дизайн без остри ръбове, много безопасен за вашите домашни рибни бижута. - Можете да декорирате аквариум с рибки от този интериор, красива играчка за аквариумного на ландшафтния дизайн. - Цвят : както е показано украса за домашния аквариум -Направете вашия аквариум по-близо до природата и в същото време изпълнява и определена декоративна роля плаващи аксесоари за аквариум. -Висококачествен материал, cartoony вид, естествен и красив.Здрав, лесно деформируемый рибен украшение. -Материал : Гъвкаво лепило декоративен аквариум плавучки - Аквариумный плаващ орнамента е изработен от здрав материал с фини умения, който може да отнеме известно време служи за плаващ декорация на аквариума.Описание на продукта Плаващ статуетка Изработена от висококачествен материал, това украса издръжлив и безопасно за използване.украса за вашия аквариум Това е плаващ украса за вашия аквариум има красива форма. плаващ декор за вашия аквариум е Отлична декорация за аквариуми, аквариум, микроландшафтов в хола и на други места, и това ще ви донесе прекрасни пейзажи.

Други функции

Най-добри сделки