.

.

INOOMP Градински Кука на Стената Куки за Закачалки Обемна Стенни Закачалка За Дрехи Съраунд Предмет на Монтиране на Куката на Гаражни Стенни Закачалки Монтиране на с?

INOOMP Градински Кука на Стената Куки за Закачалки Обемна Стенни Закачалка За Дрехи Съраунд Предмет на Монтиране на Куката на Гаражни Стенни

BGN 14.23

Брой продукти
На склад

стоманаКУКА за ГАРАЖНИ СТЪЛБИ - Прикрутите стенни анкеры в отмеченном от вас място и затегнете винта с помощта на отверка, лесно се монтира в широколистни, шпунтови стени, на блокове или тухлени.КУКИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ в ГАРАЖА си - Всичко, което ви трябва, е електрическа бормашина и, може би, ниво, за да се уверите, че те са правилно подравнени, за монтаж в стена от шипове.Кука за монтиране на стена - Нашите организаторите за съхранение на инструменти в гаража добре направени, това се вижда по качеството на стомана и фина обработка при нейната обработка. инструменти за СЪХРАНЕНИЕ в КУХНЯТА - Висококачествен материал предпазва инструментите от надраскване или подхлъзване.Сверхпрочный кука универсална закачалка за монтиране на стена, което позволява да освободите място във вашата плевня, гараж, магазин, дом, градина, достъпен и икономичен начин.Пратката включва 3 х куката Особености - Материал : стомана сверхпрочный кука. - Цвят : черен монтиране на куката. -Размер : 20,50x13,50x1,50 см/8,06x5,31x0,59 инча Стенни куки за закачалки. - Нашите организаторите за съхранение на гаражни инструменти добре направени, може да се съди за качеството на стомана и фина работа при обработка на стенни закачалки за дрехи. - Почистете вашия гараж, навес, мазе, кухня, килер, работилница, мазе, коридора, коридора и сервизно помещение за съхранение на гаражни инструменти. - Всичко, което ви трябва, е електрическа бормашина и, може би, ниво, за да се уверите, че той е подравнен за инсталиране на стенни шипове ултра силна и на притежателя на инструмента. - Поставете цялото си облекло или инструменти на рафт за съхранение, за да освободи място на пода и да се осигури лесен достъп до крючкам за стенен монтаж, крючкам за тежки инструменти, крючкам за съхранение в гаража, вешалкам за съхранение в гаража, монтиран на стената вешалкам за лаптопи, крючкам за съхранение, настенному креплению, универсално една кука, крючкам за насипни стоки, монтиран на стената крючкам, монтиран на стената вешалкам за гараж. - Висококачествен материал предотвратява поцарапывание инструменти или подхлъзване кухненски принадлежности за съхранение.Описание на продукта Тежка закачалка за дрехи имаме цяла вертикалната система на организация, за да приведе всичко в ред и да освободи повече за вас място.

Други функции

Най-добри сделки