.

.

Държач за Тоалетна хартия TJLMZ, Отделно Стояща Основа, Модерен Държач За Тоалетна хартия, Съвременно хартиени Кърпи за ръце от Неръждаема Стомана (Цвят: черен)

Държач за Тоалетна хартия TJLMZ, Отделно Стояща Основа, Модерен Държач За Тоалетна хартия, Съвременно хартиени Кърпи за ръце от Неръждаема

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

★ Е изработена от неръждаема стомана премиум-клас 304 за защита от корозия и ръжда, осигуряване на качество и дълготрайност ★ Регулируема височина 42-66 см за удобство за ползване, вие можете да регулирате височината, в зависимост от вашите ежедневни нужди. ★ Утяжеленное тежко основата гарантира, че на притежателя остава стабилен дори при използване. ★ Полиран ръчно покритие от неръждаема стомана, устойчиви на ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописите. ★ Лесно се презарежда ролка хартия, просто издърпайте го нагоре, и ще можете да смените хартиена кърпа. ★ Е изработена от неръждаема стомана премиум-клас 304 за защита от корозия и ръжда, осигуряване на качество и дълготрайност. ★ Регулируема височина 42-66 см за удобство за ползване, вие можете да регулирате височината, в зависимост от вашите ежедневни нужди. ★ Утяжеленное тежко основата гарантира, че на притежателя остава стабилен дори при използване. ★ Полиран ръчно покритие от неръждаема стомана, устойчиви на ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописите. ★ Лесно се презарежда ролка хартия, просто издърпайте го нагоре, и ще можете да смените хартиена кърпа. -Име на продукта : кухненски титуляр за ролки за баня-Материал : неръждаема стомана 304-Размер : 18* 18* 66 см-Стил : самостоятелен-Цвят : черно, сребристо-Подходящ за : кухня, баня, хотел, ресторант, офис, Изработени от неръждаема стомана 304 премиум-клас, за защита от корозия и ръжда, осигуряване на качество и дълготрайност.Регулируема височина 42-66 см за удобство за ползване, вие можете да регулирате височината, в зависимост от вашите ежедневни нужди.Утяжеленное тежко основата гарантира, че на притежателя остава стабилен дори при използване.Полиран ръчно покритие от неръждаема стомана, устойчиви на ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописите.Лесно се презарежда ролка хартия, просто издърпайте го нагоре, и ще можете да смените хартиена кърпа.

Други функции

Най-добри сделки