.

.

Кухненско кофа за Боклук AGRIVA, кофа за Боклук на Домакински, Кухненски пластмаса Сив цвят, цвят на естествено дърво (23,9 * 23,9 * 30 cm) Голяма кошница за ценни книжа на Кухн?

Кухненско кофа за Боклук AGRIVA, кофа за Боклук на Домакински, Кухненски пластмаса Сив цвят, цвят на естествено дърво (23,9

BGN 35.88

Брой продукти
На склад

Добре се вписва в бани или навсякъде, където пространството е ограничено ➤Отворете капака, за да блокира неприятните миризми и да направи дневна по-подредено.Не само боклук, но и декорации, които осветяват хола. ➤Изключете колан, за да се осигури ръчно преместване. ➤Повишаване на каишка, да се заключва вътрешен и външен цилиндрите в двигателя, за по-лесно преместване на ръка. ➤Торба за боклук няма слайдове, а независима вътрешна тръба изглежда подредено и красиво.Добре се вписва в бани или навсякъде, където пространството е ограничено. ➤Отворете капака, за да блокира неприятните миризми и да направи дневна по-подредено.Не само боклук, но и декорации, които осветяват хола. ➤Изключете колан, за да се осигури ръчно преместване. ➤Повишаване на каишка, да се заключва вътрешен и външен цилиндрите в двигателя, за по-лесно преместване на ръка. ➤ Торба за боклук няма слайдове, а независима вътрешна тръба изглежда подредено и красиво. Капацитет : 10 л Форма : дълга цилиндрична Тип кошчето : контейнер за съхранение Материал : пластмаса Размер : 23,9 * 23,9 *30 вижте Приложими сценарии : семейно използването на Начин на отваряне и затваряне : притискателния.

Други функции

Най-добри сделки