.

.

N/A Набор от метли и совков за почистване на дома, Подови прах, Косми, Помитане на отпадъци, Кухненски Вълшебна четка (Цвят: A, Размер: One size)

N/A Набор от метли и совков за почистване на дома, Подови прах, Косми, Помитане на отпадъци, Кухненски Вълшебна четка (Цвят: A, Размер:

BGN 153.95

Брой продукти
На склад

1 За компактно съхранение лъжичка за боклук завърта вертикално. Идеална за почистване.Прах и пясък сметите. Складное склад, красиво и вместительное, не заема място. Подходящ за употреба : широко се използва в бани, кухни, домове и фоайетата. За компактно съхранение лъжичка за боклук завърта вертикално. Идеална за почистване.Прах и пясък сметите. Складное склад, красиво и вместительное, не заема място. Подходящ за употреба : широко се използва в бани, кухни, домове и фоайетата.Характеристики : 1. За компактно съхранение лъжичка за боклук завърта вертикално. Идеален за чистки3.Прах и пясък, сметите далеч 4.Складное склад, красиво и вместительное, не заема място 5. Подходящ за употреба : широко се използва в бани, кухни, домове и фоайетата.Технически характеристики : Вид : Битова лъжичка Материал : Неръждаема стомана + PP + pet Опаковка в комплекта : 1 х Метла1 х лъжичка Забележки : 1. При ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 мм, благодаря. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимката.Метла и една лъжичка за боклук / Лъжичка с метла Разход.

Други функции

Най-добри сделки