.

.

Малките Торби За Смет, Торби За Боклук, Мини-Кошче за Отпадъци в Банята, Втулки за Боклук, Торба за Домашния Офис, Кухня, 60 бр.

Малките Торби За Смет, Торби За Боклук, Мини-Кошче за Отпадъци в Банята, Втулки за Боклук, Торба за Домашния Офис, Кухня, 60 бр.

BGN 24.27

Брой продукти
На склад

Благодарение на креативному дизайн на съвсем малък ще бъде по-удобно да вдигне боклук изработен от безопасен и траен ABS-пластмаса, който се поддава на биоразградими и по-экологичен.Изящна изработка, страхотна текстура, добра носеща способност и не се скъса лесно.Съдържа достатъчно количество торби за боклук на експозиции, които напълно да отговарят на вашите нужди.Еднократна дизайн се отличава с чистота и гигиеничностью, което съхранение е по-удобно.Благодарение на креативному дизайн на съвсем малък ще бъде по-удобно да вдигне боклук. изработен от безопасен и траен ABS-пластмаса, който се поддава на биоразградими и по-экологичен.Изящна изработка, страхотна текстура, добра носеща способност и не се скъса лесно.Съдържа достатъчно количество торби за боклук на експозиции, които напълно да отговарят на вашите нужди.Еднократна дизайн се отличава с чистота и гигиеничностью, което съхранение е по-удобно.Описание търсите професионален, практични и евтини еднократни торби за боклук на съвсем малък?Нашите продукти ще ви стане добър избор. изработени от най-фините умения и безопасни материали, има отлични практичност, може добре да ви помогне в събирането на боклук.Характеристики - Размер : 19,65 X17,68 X0,04 инча - Цвят : бял - Материал : ABS Предпоставка включва 60 x торби за боклук.

Други функции

Най-добри сделки