.

.

Декор за Лъжичка С Метла, празникът на Пролетта, Празник Лъжичка, Висящи, Нов Дом, преместване на Висящи Бижута, Мини-Украса За Метли на Късмета си (B3)

Декор за Лъжичка С Метла, празникът на Пролетта, Празник Лъжичка, Висящи, Нов Дом, преместване на Висящи Бижута, Мини-Украса За

BGN 17.00

Брой продукти
На склад

Приложими сцена : цялостен дизайн в китайски стил, подходящ за декорация на дома, на кухнята, ресторанта, търговски център и т, Ефект украса : Перфектен избор на вътрешни и външни облицовки за вашия дом, придающий повече празничната атмосфера.Материал на продукта : Декоративна метла и една лъжичка за боклук са изработени от естествени златните разсад, златни пръчки, трева, манго и други материали.Приложими места : Подходящ за украса на саксийни растения, дърво, прозорци, стени, автомобили и витрини по време на фестивала и Нова година.Ръчно изработени : Окачване-метла за молец е изработена ръчно с добра издръжливост, красива и практична. Материал на продукта : Декоративна метла и една лъжичка за боклук са изработени от естествени златните разсад, златни пръчки, трева, манго и други материали. Ръчно изработени : Окачване метла-лъжичка за ръчна работа с добра издръжливост, красива и изключително практични. Ефект украса : идеалният избор за вътрешния и външен дизайн на вашия дом, придающий повече празничната атмосфера. Приложими сцена : цялостен дизайн в китайски стил, подходящ за декорация на дома, на кухнята, ресторанта, търговски център и т. Приложими места : Подходящ за украса на саксийни растения, дърво, прозорци, стени, автомобили и витрини по време на фестивала и Нова година.Параметри : Тип на продукта : Окачване за лъжичка с метла Материал : Златна разсад, златна полюс, китайска сребърна трева Цвят : както е показано на снимката Тегло : прибл. 100 г / 3,5 грама съдържание на Пакета : 1 х Украса за молец-метла.

Други функции

Item Type:
Dustpan Broom Pendant
Material:
Golden Seedling, Golden Pole,Chinese Silvergrass
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 100g / 3.5oz
Package List:
1 x Dustpan Broom Ornament:
Най-добри сделки