.

.

Guifizeiom Шампоан за удължаване на Мигли, Набор от Технически Пособия За почистване на Средства за изграждане на Миглите, USB Вентилатор Nano Mister Кърпа За отстраняване на ?

Guifizeiom Шампоан за удължаване на Мигли, Набор от Технически Пособия За почистване на Средства за изграждане на Миглите, USB Вентилатор

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Шампоан за удължаване на миглите】 Комплект за почистване на миглите Guifizeiom съдържа шампоан за мигли (3,38 унция, без мирис), nano mister, USB вентилатор за мигли, малка бутилка за измиване (5,08 грама), получите многократна тампон за отстраняване на грим, чанта за мигли, щеточку за шампоан за мигли, щеточку за труповеПосочените по-горе аксесоари отговарят на всички на вашите дневни нужди от ефективното прочистване на миглите, не оставя за тях замърсители. 【Защо трябва да изберете комплект за почистване на миглите】 ① Преди натрупването на миглите : почиства мигли от замърсявания и мазнини, които могат да увеличат успеха на удължаване на миглите и красотата на миглите. След изграждане на миглите : Без почистване на миглите на клепачите зудят и се дразнят, наращенные мигли могат да отвалиться. 【Нежен шампоан за мигли】Шампоан за мигли, разработен Guifizeiom, не предизвиква дразнене или парене, което позволява ефективно отстраняване на мръсотия, мазнини и козметика с мигли, при това адгезивное връзка наращенных на миглите, не се изтриват. 【Nano Mister & Lash Фен】USB Nano mister може да се използва за подхранване на миглите, за предотвратяване на сухота и огрубение на миглите, както и за изглаждане на фини бръчки под очите.Преносим вентилатор USB оборудван с USB кабел за зареждане, който може да подзаряжать. 【Множество четка и възглавница】 Четка за шампоан за мигли е изработена от меко влакнести материали, премахва остатъци от масла или грим, останали на ресницах.Възглавница за отстраняване на грим супер мека и приятна за кожата, множество, подходящи за премахване на тонален крем, молив за очи, спирала и сенки за очи.

Други функции

Най-добри сделки