.

.

Оцветени Блясък за устни за момичета, 4 Червило серия Red И Milk Tea, Натурална Течна Глазура за устни, Устойчиви На Износване, Антипригарная Чаша, Не Выцветающий Водоуст?

Оцветени Блясък за устни за момичета, 4 Червило серия Red И Milk Tea, Натурална Течна Глазура за устни, Устойчиви На Износване,

BGN 4.52

Брой продукти
На склад

【Няколко случая】 Коприна, лек, елегантен и лесен за създаване на устни, подходящ за грим Four Seasons, особено в офиса, очаквайки следобедните срещи, на пазар, на летните партита с приятелиТова е много удобен и много красив комплект за грим на устни, който лесно да се нанесе. 【Набор от течно червило от 4 теми】 Ние внимателно скомбинировали 4 най-популярните цветове на гланц за устни за момичета, вече няма нужда да се мъча с възможност за избор на цветове, нашите 4 цвята гланц за устни могат напълно да отговарят на нуждите на всички момичета. 【Натурална формула】 Естествени съставки, като витамин е, пчелен восък, растително масло, натурален пчелен восък задържа водата, за продължителен овлажняващ ефект, лека текстура, силно овлажняване, Предоставят усещане за въздушна шелковистости. 【Калена чаша с незалепващо покритие】 тази чаша с незалепващо покритие, на която не изгори след брилянтин, която трае през целия ден, след пълно изсъхване. Освен това, цветът не избледнява при пиене и целувки.Оцветени блясък за устни за момичета, 4 червило серия Red и Milk Tea, течна глазура за устни, продължително носене, антипригарная чаша, не выцветающий водоустойчив гланц за устни, 3 мл, гланц в цилиндър, 4 червило серия Red и Milk Tea, течна глазура за устни, продължително носене, антипригарная чаша, не выцветающий водоустойчив гланц за устни, 3 мл Материал : пластмаса цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 80 грама опаковка Размер : 13x2x13 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки