.

.

Хартия за албуми на зимна тематика YARUMI-Звуци от сняг - Едностранно 6-инчов Албум за албума на специална хартия, Комплект за рязане от картон с печат, декорация за алб?

Хартия за албуми на зимна тематика YARUMI-Звуци от сняг - Едностранно 6-инчов Албум за албума на специална хартия, Комплект

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

[24 бр] - Можете да получите 24 листа хартия за албуми с размери 6 х 6 сантиметра.Той е носител на снимки и други бижута.Цветни рисунки са напълно подходящи за деца, малолеток, юноши, семейства, студенти за издаване на албуми за изрезки или занаяти. [ 12 красивите шарки] - Коледна хартиена опаковка съдържа 12 различни рисунки с едностранен печат, до 2 лист на всяка рисунка.Картонена опаковка с модел "Снежен ден" - най-добрият избор за Коледа, Деня на благодарността, рожден ден, годишнина, сватба снимки, изработка на картички, оригами със собствените си ръце или за опаковане на подаръци. [Звуци сняг] - Фонова хартия YARUMI се основава на тема студените зимни дни, съдържа множество зимни елементи (снежинки, дървета, лосове, ботуши, летящ сняг и т.), Които могат по-добре да предам радостта зимни дни. [Материал на премиум ] - Колекция фонова хартия на зимна тематика е изработена от хартия с високо качество, не съдържа киселини и лигнин, което осигурява най-добри резултати и максимално архива на качеството (красиви цветни разпечатки, които никога не изчезват). [Създайте празнични спомени] - на Хартия за производство на пощенски картички - това е основата за снимки и други украшения, идеална за вашите скрапбукинговых работи, за да можете да запазите спомените си живи и създаване на прекрасни спомени в памет на любимите си деца.] - Можете да получите 24 листа хартия за албуми с размери 6 х 6 сантиметра.Той е носител на снимки и други бижута.Цветни рисунки са напълно подходящи за деца, малолеток, юноши, семейства, студенти за издаване на албуми за изрезки или занаяти. [ 12 красивите шарки] - Коледна хартиена опаковка съдържа 12 различни рисунки с едностранен печат, до 2 лист на всяка рисунка.Картонена опаковка с модел "Снежен ден" - най-добрият избор за Коледа, Деня на благодарността, рожден ден, годишнина, сватба снимки, изработка на картички, оригами със собствените си ръце или за опаковане на подаръци. [Звуци сняг] - Фонова хартия YARUMI се основава на тема студените зимни дни, съдържа множество зимни елементи (снежинки, дървета, лосове, ботуши, летящ сняг и т.), Които могат по-добре да предам радостта зимни дни. [Материал на премиум ] - Колекция фонова хартия на зимна тематика е изработена от хартия с високо качество, не съдържа киселини и лигнин, което осигурява най-добри резултати и максимално архива на качеството (красиви цветни разпечатки, които никога не изчезват). [Създайте празнични спомени] - на Хартия за производство на пощенски картички - това е основата за снимки и други украшения, идеална за вашите скрапбукинговых работи, за да можете да запазите спомените си живи и създаване на прекрасни спомени в памет на любимите си деца.Бележник за scrapbooking на тема YARUMI Holidya Характеристики : ✧ Този комплект на фона на хартия се основава на тема студените зимни дни, съдържа разнообразни зимни елементи (снежинки, дървета, лосове, ботуши, летящ сняг и т.

Други функции

Най-добри сделки