.

.

Въжета FitTurn, Съвместими с AMAZFIT T-Rex 2, Метален Взаимозаменяеми каишка за часовник от неръждаема Стомана, Класически Здрав Аксесоар с unibody Звено, Обтегач, Метална Каишк?

Въжета FitTurn, Съвместими с AMAZFIT T-Rex 2, Метален Взаимозаменяеми каишка за часовник от неръждаема Стомана, Класически Здрав Аксесоар

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Закопчалката на ключалката 【Съвместимост с AMAZFIT T-Rex 2】 гривни за AMAZFIT T-Rex 2, ако търсите повече стилове, отидете в магазин Fit Turn, намерете нужната модел, ще има много различни стилове, елате и опитайте!. 【Дължина на каишка】 Общата дължина на каишка е 5,5 - 8,7 инча.Ако вашето китката си над този размер можете да закупите 1 лента като допълнителен ниво.Каишка за китката се регулира и много гъвкав.Създайте перфектния каишка за часовник за всеки повод от колекцията, разработена с използване на висококачествени материали. 【Уникален дизайн】 Е специална закопчалка, която позволява промяна на каишка, при запазване на вашият часовник е в безопасност.Лесно се променя дължината на каишка, с помощта на включения инструмент. модно майсторство, издръжливост, чувството за комфорт на китката, идеален за дневно и нощно носене. 【Превъзходно качество на】 Неръждаема стомана, фино полиран и защищающая от ерозия на пот, напълно регулируема каишка за часовник. след 4 точни процеси полиране на текстура на повърхност се превръща в изискан, очарователен блясък.Всички въжета часа са преминали проверка по силата на натягане, професионално изработени, гарантирано качество, по-меки и удобни. 【Съдържанието на опаковката 】 : 1 Стоманена каишка за часовник 1 Извадете инструменти.Много лесно се побира / оттеглено; ако трябва да се съкрати метална лента AMAZFIT T-Rex 2, това е лесно да се направи внимателно от себе си с помощта на инструмент за теглене включени в комплекта; Можете също така да поискате бижутер свали звена. "Характеристики на продукта : Точно дизайн, добре е подходящ за повечето китките.Комплект за облекчаване на каишка също е включен, за да се потребител може да направи със собствените си ръце.Изключителна закопчалката от алуминиева сплав и стомана глава, лесна за инсталиране и отстраняване.Точната повърхност за с тел рисунка, процеси полиране и разработени процедури волочения за даване на фина и гладка повърхност, привлекателен блясък.Екологичен, дискретен, елегантен и практичен.Най-добрият подарък за себе си, семейството си или приятелите си!Mailto : 1x за AMAZFIT T-Rex 2 метална каишка (часове в комплекта не са включени) 1x инструмент за премахване на връзки Топло съвет : Моля, обърнете внимание : ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, първо се свържете с нас, ние ще ви предложим най-доброто решение и услуги.

Други функции

Най-добри сделки