.

.

ZYZMH Nordic Мобилни Стъклена количка за хранене, количка за чай, Количка за вино, Количка за козметични инструменти, количка за домашна трапезария (Цвят: A, размер: 68x36x82 с?

ZYZMH Nordic Мобилни Стъклена количка за хранене, количка за чай, Количка за вино, Количка за козметични инструменти, количка за домашна

BGN 41.67

Брой продукти
На склад

Количка с висока твърдост, устойчиви на надраскване, износване и високи температури, лесно за почистванеКолелото може да бъде гъвкаво завъртян на привличане и отблъскване е удобно и без усилия, те защитават пода, свободно се движат и могат да бъдат лесно привличане и отблъскване.Подходящ за барове, ресторанти, хотели, сладкарници, семейства и т. Прозрачен стъклен панел, устойчив на надраскване и удар, лесен за почистване. Подвижната конструкция, универсална конструкция на колела, лесно се движат и настройки на спирачките, стабилна паркинг навсякъде в къщата.Количка с висока твърдост, устойчиви на надраскване, износване и високи температури, лесно за почистване.Колелото може да бъде гъвкаво завъртян на привличане и отблъскване е удобно и без усилия, те защитават пода, свободно се движат и могат да бъдат лесно привличане и отблъскване.Подходящ за барове, ресторанти, хотели, сладкарници, семейства и т. Прозрачен стъклен панел, устойчив на надраскване и удар, лесен за почистване. Подвижната конструкция, универсална конструкция на колела, лесна за преместване и настройката на спирачките, стабилна паркинг навсякъде в дома.материал : метал Метален материал : железофункция : мобилни мебели Дизайн : скелетна конструкцияфункция : подвижен съдържание на Пакета : 1 количка Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог. Цвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете.

Други функции

Най-добри сделки